Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι μόνο το μέικ απ μεταμορφώνει στη στιγμή την επιδερμίδα μας, κάνοντάς τη να δείχνει υγιής, φωτεινή και αψεγάδιαστη.
Τώρα όμως έχουμε και μια αντιρυτιδική κρέμα που βελτιώνει άμεσα την ποιότητα της επιδερμίδας, καλύπτοντας άμεσα τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζοντας ενιαίο φυσικό τόνο.
Με ένα αντιγηραντικό σύμπλεγμα 7 ενεργών συστατικών, ειδικά πεπτίδια για σύσφιξη και βιταμίνες, η Miracle Skin Cream της Garnier κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: θαύματα!  

Χάρη στην επαναστατική της σύνθεση, με τις αόρατες μικροχρωστικές, η Miracle Skin μεταμορφώνει στη στιγμή την επιδερμίδα, δίνοντας της άμεσα το εφέ του photoshop: Απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει το φυσικό τόνο, εξαφανίζει τα σημάδια της κούρασης. Από τη στιγμή που θα την απλώσουμε, το πρόσωπό μας θα δείχνει ακριβώς έτσι όπως το ονειρευόμαστε: λαμπερό, λείο, αψεγάδιαστο. Και φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στα… οπτικά εφέ.
Χάρη στο δείκτη αντιηλιακής προστασίας SPF 20, προστατεύει από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, όπως οφείλει κάθε αντιρυτιδική κρέμα προσώπου.

 

 

TAGS