Η πρώτη μπουτίκ «Maison Christian Dior» στην Ελλάδα μας υποδέχεται και φέτος από τις 20 Ιουνίου στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos Village.

Σε αυτόν τον πολυτελή χώρο στεγάζεται ένα pop-up store προσεκτικά σχεδιασμένo έως την τελευταία λεπτομέρεια για να φιλοξενήσει ένα νέο σύμπαν Dior, αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγάπη για το άρωμα και τον τρόπο ζωής, που συνεπάγεται, καθώς και στην τέχνη του δώρου του Οίκου Dior.

Ο χώρος αυτός, γεμάτος λάμψη, ένας τόπος απόλαυσης, γενναιοδωρίας και αισθητηριακών εμπειριών είναι μια πρόσκληση να ανακαλύψετε μια μεγάλη συλλογή από αρώματα, κεριά και σαπούνια, καθώς και από μεταξωτά φουλάρια.

Οι μυριάδες αυτές δημιουργίες, που ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά πρότυπα και φέρουν την υπογραφή του Δημιουργού Αρωμάτων Dior, François Demachy, συνιστούν μια ωδή στον σύγχρονο γαλλικό τρόπο ζωής.

Η παθιασμένη αγάπη για το άρωμα, υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του Οίκου Dior. Μέσα από αυτή την κληρονομιά γεννήθηκε το «Maison Christian Dior», ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε την αγάπη για το άρωμα και να γιορτάσουμε τον επικούρειο ηδονισμό, που πάντα πρέσβευε ο Christian Dior.

Μέσα σε μια κομψή παριζιάνικη ατμόσφαιρα, το «Maison Christian Dior» αποτελεί επίσης ένα παράθυρο στην Grasse, χάρη σε έναν τοίχο με εικόνες του Château de La Colle Noire και των λιβαδιών με λουλούδια, που «ανθίζουν» μέσα στα αρώματα Dior.

Μια μεγάλη συλλογή, αποτελούμενη από 22 αρώματα περιλαμβάνει κλασικές αλλά και πρωτότυπες λαμπερές ευωδίες. Τα εμβληματικά μπουκάλια απλώνονται στο φωτεινό, ζεστό χώρο σε μια χαρούμενη παλέτα χρωμάτων. Το Ambre Nuit και το Cologne Royal συνυπάρχουν με το λουλουδένιο Sakura και την λαμπερή ομορφιά του Jasmin des Anges - μια γνήσια ωδή στο γιασεμί της Grasse. Οι νέες προσθήκες ολοκληρώνουν την συλλογή, όπως το νέο άρωμα Rouge Trafalgar, που χαρακτηρίζεται από μια σαγηνευτική συμφωνία κόκκινων φρούτων, που σαγηνεύουν με εντυπωσιακές νότες όπως του φραγκοστάφυλου και του γκρέιπφρουτ, καθώς και το Oud Rosewood, μια ισχυρή, ξυλώδη συμφωνία με υποβλητική υπογραφή που χαρίζει ένα μυστηριώδη αισθησιασμό.

Τα «Mitzah» είναι μια πρωτότυπη ιδέα στη μορφή ενός αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, πρόκειται για μεταξωτά φουλάρια προς αρωματισμό, που δένονται στο λαιμό ή στον καρπό για έναν διακριτικό σοφιστικέ τρόπο να φορέσετε το άρωμα.

Για όσους επιθυμούν να παρατείνουν την απόλαυση αρωματίζοντας το σπίτι τους, δημιουργήθηκε από το François Demachy μια σειρά από πολυτελή κεριά και σαπούνια στα ίδια απαιτητικά πρότυπα. Είναι η σφραγίδα ενός σοφιστικέ και μοντέρνου τρόπου ζωής που χτυπά τη σωστή νότα.

Στο «Maison Christian Dior», τα πάντα ευωδιάζουν και γίνονται μέρος μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, αγαπιούνται αλλά και προσφέρονται ως δώρο. Ένας απρόσμενος κεραυνοβόλος έρωτας παίρνει τη μορφή ενός εξαίσιου δώρου, που συσκευάζεται σε ένα εξατομικευμένο κουτί, διακοσμημένο με χρωματιστό κορδόνι και σφραγισμένο με βουλοκέρι, που φέρει τα αρχικά του «Maison Christian Dior».

Και για όσους θέλουν να βρουν ένα «Maison Christian Dior» πιο κοντά στο σπίτι τους, υπάρχει πάντα η ιστοσελίδα Dior.com.

.Το «Maison Christian Dior» είναι μια ξεκάθαρη δήλωση αγάπης για το άρωμα.

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS