Έχει πολύ ενδιαφέρον πόσο ευχάριστα αισθανόμαστε κάθε φορά που βγαίνουμε από ένα session μανικιούρ, πόσο μας αρέσει να θαυμάζουμε τα περιποιημένα άκρα μας, πώς αγαπάμε να τα δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία, και μετά πόσο γρήγορα αρχίζουμε ξανά να τραβάμε τα πετσάκια, να τρώμε τις ακρούλες όποτε το άγχος είναι λίγο πιο έντονο από το συνηθισμένο ή να παίζουμε με το μισοχαλασμένο ημιμόνιμο μανικιούρ μας,αντί να πάμε κάπου να μας το αφαιρέσουν με τον σωστό τρόπο. 

Μετά τα μάτια, λένε πως τα δάκτυλα είναι ο καθρεύτης του ανθρώπου, φανερώνουν στοιχεία για τον χαρακτήρα του, αλλά και το πόσο περιποιημένος και καθαρός είναι. Βέβαια υπάρχουν και μερικά ζητήματα που δεν διορθώνονται μαγικά όπως τα νύχια που σπάνε, που δεν μακραίνουν εύκολα ή που βγάζουν πολλές παρανυχίδες.

Η Αμερικανίδα beauty editor Courtney Higgs παραδέχεται πως καμιά φορά προσπαθεί και η ίδια να αφαιρέσει μόνη της το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών από τα νύχια της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να τα καταστρέψει αρκετά συχνά σχεδόν ανεπανόρθωτα.

Αυτό την οδήγησε, όμως, σε μία σημαντική ανακάλυψη. Πώς υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια στη ρουτίνα ομορφιάς μας που κάνει όλη τη δουλειά-και τη διαφορά. Και που αν την εφαρμόσουμε στα νύχια μας σε τακτική βάση θα τα δούμε, στην κυριολεξία, να ανθίζουν, να μακραίνουν πολύ γρήγορα, να είναι πιο δυνατά και πιο υγιή.

Και η λεπτομέρεια αυτή ακούει στο όνομα σέρουμ. Ένα θαυματουργό προϊόν που ρυθμίζει την ποιότητα των νυχιών, βελτιώνει την υγεία τους και τα θρέφει από μέσα, επουλώνοντας τις πληγές τους.

Μπορείς να το βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο και κοστίζει πραγματικά ελάχιστα.

Να μερικά που προτείνει η ίδια η Higgs και τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω Amazon.

Δες το εδώ

Sally Hansen Nailgrowth Miracle Treatment ($7)

Δες το εδώ

Cuccio Milk & Honey Cuticle Revitalizing Oil ($7)

Δες το εδώ

Leven Rose Vitamin E Serum ($20)

 

 

 

 

 

 

TAGS