Υπάρχει μία και μοναδική τάση στην ομορφιά των μαλλιών που κυριαρχεί από τις απαρχές του χρόνου: τα μαλλιά που στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. Αν το σεσουάρ έχει γίνει προέκταση του χεριού μας, ίσως έχουμε ξεχάσει πώς είναι το αποτέλεσμα του μη τεχνητού στεγνώματος. Αλλά η φετινή άνοιξη αποτελεί ευκαιρία να ανακαλύψουμε (ξανά) την απρόσμενη κομψότητά του. 

Είτε τα μαλλιά μας είναι ολόισια, είτε σπαστά είτε σγουρά, το φυσικό στέγνωμα τους επιτρέπει να βρουν τη φόρμα για την οποία είναι φτιαγμένα. Κάτι ξέρουν και οι Γαλλίδες που ποντάρουν στο επιμελώς ατημέλητο, τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά. Σε πολλές περιπτώσεις, το στέγνωμα στον φυσικό αέρα αναδεικνύει τους κυματισμούς τους, ενώ σε άλλους δίνει όγκο στις μπούκλες. «Στη διάρκεια του lockdown, όλοι χαλαρώσαμε με το styling των μαλλιών. Γενικά κάνουμε λιγότερα σε κάθε τομέα: στο μέικαπ, στο χτένισμα, στο ντύσιμο. Νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί» πιστεύει ο hair stylist Λουκ Χέρσεσον.

«Στη διάρκεια του lockdown, όλοι χαλαρώσαμε με το styling των μαλλιών. Γενικά κάνουμε λιγότερα σε κάθε τομέα: στο μέικαπ, στο χτένισμα, στο ντύσιμο. Νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί»

Βέβαια, το φυσικό στέγνωμα δεν οδηγεί, αναπόφευκτα, σε ένα κομψό λουκ. Αυτό προϋποθέτει να επενδύσουμε σε ένα ενδιαφέρον κούρεμα ή χρώμα μαλλιών και, από εκεί και πέρα, να αφήσουμε τη φύση να κάνει το θαύμα της. Μπορούμε επίσης να παίξουμε με λαστιχάκια, τσιμπιδάκια, σατέν μαντίλια και άλλα αξεσουάρ μαλλιών, για εναλλαγές στο χτένισμά μας. Για μια ακόμα πιο υγιή και περιποιημένη εμφάνιση, θα αναζητήσουμε ένα conditioner υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα αν τα μαλλιά μας είναι σγουρά και ατίθασα.

Ένα trend ιδανικό για όσες γυναίκες δεν έχουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο styling των μαλλιών τους, αλλά και για τις υψηλές θερμοκρασίες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Δες λουκ με φυσικό στέγνωμα μαλλιών στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS