ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα μαύρη οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια ολόλευκα έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει

Black is white. To μαύρο που θα κάνει το χαμογελό σου ολόλευκο.

Η νέα μαύρη οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια ολόλευκα έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει

Στέκεστε εκεί. Κάθε πρωί. Κάθε βράδυ. Με την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα στο χέρι σας. Βουρτσίζετε. Ο αφρός κυλά από τα χείλη επάνω στο πηγούνι σας.


Η CURAPROX προτείνει: Μην ασκείτε πίεση. Μην επιλέγετε οδοντόκρεμες με υπερβολικό αφρισμό. Υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορείτε να μάθετε
για τη φροντίδα των δοντιών σας. Αυτή η γνώση θα σας χαρίσει αστραφτερά χαμόγελα για μια ζωή.

Η CURADEN AG συγκαταλέγεται στις εταιρείες με την υψηλότερη τεχνογνωσία στον τομέα της στοματικής υγείας παγκοσμίως. Με το brand CURAPROX και σε συνεργασία με επαγγελματίες οδοντιάτρους και πανεπιστημιακούς, έχει αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα που εξυπηρετούν ένα σκοπό μόνο: να κρατήσουμε τα δόντια μας υγιή για μια ζωή.

Η νέα μαύρη οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια ολόλευκα έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει

H γνώση για τη στοματική φροντίδα και τις καλύτερες τεχνικές στοματικής υγιεινής, παραμένουν στον πυρήνα της φιλοσοφίας της . Πέρα από αυτό, το brand Curaprox ενθουσιάζει τους φίλους ανά τον κόσμο με τα πολύχρωμα, συναρπαστικά προϊόντα εναρμονισμένα με την εποχή και τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle.


H οδοντόβουρτσα CS δεν είναι απλώς άλλη μία οδοντόβουρτσα: παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1979 κι έφερε μία μικρή επανάσταση στον τρόπο που βουρτσίζουμε με τον υπέροχο σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της.

Στα 38 και πλέον χρόνια από τότε που η πρώτη οδοντόβουρτσα CS άρχισε να κατακτά τον κόσμο η εταιρεία δεν έχει πάψει να εκπλήσσει τους fans διευρύνοντας τη γκάμα με τρόπο απρόσμενο και διασκεδαστικό.

Τελευταία προσθήκη η μαύρη οδοντόκρεμα φυσικής λεύκανσης Black Is White με ενεργό άνθρακα που είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλής και στην Ελλάδα.
Η Curaprox διατηρεί σήμερα ενεργό παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες και συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της στοματικής υγείας παγκοσμίως. Εδρεύει στο Kriens κοντά στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται και αναπτύσσονται στην Ελβετία από το 1972.
Τα προϊόντα CURAPROΧ διατίθενται στην Ελλάδα κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Synviva
και είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία, καθώς και στο online κατάστημά μας: shop.curaprox.gr


Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει τόσο απολαυστική τη χρήση της CS 5460;

Οι οδοντόβουρτσες Curaprox CS διασπούν την πλάκα και την αφαιρούν αποτελεσματικά χάρη στους πάρα πολύ πυκνούς θυσάνους. Ο αριθμός 5460 στην κωδική ονομασία αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό: τις 5460 ίνες της οδοντόβουρτσας - περίπου 10 φορές περισσότερες σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα. Εσείς γνωρίζετε ότι όσο πιο πυκνή είναι μια οδοντόβουρτσα, τόσο πιο αποτελεσματική είναι στην αφαίρεση της πλάκας;

Για την κατασκευή των ινών, χρησιμοποιείται υλικό Curen® και όχι νάιλον όπως στις περισσότερες οδοντόβουρτσες: αυτή είναι άλλη μία καινοτομία της Curaprox. Ο μεγαλύτερος εχθρός της πλάκας είναι η απαλότητα των ινών Curen®. Είναι αξεπέραστα απαλές για τα ούλα και τα δόντια αλλά ιδιαίτερα σκληρές με την πλάκα: σχεδιασμένες ώστε να εισχωρούν και να καθαρίζουν αποτελεσματικά ακόμη και στην περιοχή ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια χωρίς να τραυματίζουν.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της CS συνοψίζονται στα ακόλουθα:

• αξεπέραστα λεπτές κι απαλές ίνες Curen®
οι ίνες Curen® σχηματίζουν μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού - έως 10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα
• φτάνουν σε κάθε εσοχή και σχισμή, στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας, χάρη στη συμπαγή και ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή της CS 5460
οκτάγωνη λαβή, που σας βοηθά να βουρτσίσετε τα δόντια σας στη σωστή γωνία καθαρισμού 45°
• σε 36 μοναδικά χρώματα
Όποιος δοκιμάσει μία CS, είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή την εμπειρία βουρτσίσματος.

Η Curaprox ανέπτυξε την πρώτη μαύρη οδοντόκρεμα για φυσική λεύκανση των δοντιών με ενεργό άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας απορροφά τις χρώσεις και αποκαθιστά το φυσικό λευκό των δοντιών χωρίς διαβρωτικές, λευκαντικές ουσίες. Χαρίζει στην οδοντόκρεμα το μαύρο της χρώμα και στο χαμόγελό σας το αστραφτερό λευκό.

Πώς λειτουργεί ο ενεργός άνθρακας;
«Αυτή είναι μια παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος», λέει ο Dr Matthias Mοtsch υπεύθυνος για την ανάπτυξη του προϊόντος. Τα ενεργά σωματίδια του άνθρακα απορροφούν τα σωματίδια που δημιουργούν χρώσεις «σαν μια ηλεκτρική σκούπα». Επιπλέον o δείκτης αποτριβής - αποτελεί το μέτρο για τη λειαντική δράση στις οδοντόπαστες - είναι πολύ χαμηλός, περίπου 60 και σημαντικά χαμηλότερος από κάθε άλλη οδοντόκρεμα στην κατηγορία των λευκαντικών.

Go Black
Ο ενεργός άνθρακας δίνει στη σειρά "Black Is White" το ασυνήθιστο μαύρο χρώμα της που ενθουσιάζει τους χρήστες και μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς. Η καινοτομία είναι βασική αξία του brand Curaprox όπως μαρτυρούν και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη και διευθύνοντος συμβούλου της, Ueli Breitschmid «Τα πάντα μπορούν να γίνουν διαφορετικά, τα πάντα μπορούν να γίνουν καλύτερα - αυτό είναι το motto μου. Η σειρά "Black Is White" είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα για αυτό».


Χωρίς διαβρωτικές, λευκαντικές ουσίες
Οι περισσότερες λευκαντικές οδοντόκρεμες περιέχουν συστατικά που δημιουργούν αποτριβές όπως η κιμωλία ή τα πυριτικά άλατα. Άλλες οδοντόκρεμες λευκαίνουν με χημικούς παράγοντες όπως τα υπεροξείδια. Aυτοί οι παράγοντες επιδρούν αρνητικά στα ούλα, τα δόντια και το βλεννογόνο του στόματος ενώ οι αποτριβές πέρα από την αφαίρεση των χρώσεων μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη διάβρωση του σμάλτου. Η οδοντόκρεμα Black Is White επαναφέρει το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών με ήπιο τρόπο χωρίς να φθείρει το σμάλτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή οδοντόκρεμα χωρίς κανένα περιορισμό.


Blue filter
Η λευκαντική δράση του ενεργού άνθρακα συμπληρώνεται με οπτικά μέσα: το μπλε φίλτρο βοηθά τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά, χωρίς τη χρήση χημικών μέσων.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.