Η Εrin Jahns είναι Αμερικανίδα beauty editor που έχει αφιερώσει αρκετά κείμενα προκειμένου να εξηγήσει αναλυτικά τη ρουτίνα περιποίησης της μητέρας της. Η Jans έχει 45 χρόνια διαφορά ηιλκίας με τη μαμά της, η οποία έχει πρωτωγωνιστήσει σε πολλά θέματα της κόρης της, με θέμα την αντιγύρανση, μιλώντας για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και για το πώς τα εφαρμόζει στην επιδερμίδα της. 

«Αναζητώ αποκλειστικά αποτελεσματικά προϊόντα που έχουν πραγματικό αποτέλεσμα σε πιο γερασμένες επιδερμίδες,» λέει η κυρία Jahns στην κόρη της. «Οπότε τα συσφικτικά και ενυδατικά προϊόντα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή».

Όπως λέει η Erin, ένας από τους τρόπους με τους οποίους η μητέρα της καταφέρνει να διατηρεί την σφριγηλότητα της επιδερμίδας της είναι ο πολύ βαθύς καθαρισμός, πρωί και βράδυ, αλλά και το γεγονός ότι αναμειγνύει σχολαστικά τα σέρουμ και τα λάδια προσώπου της, ώστε να είναι σίγουρη ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες του προσώπου της.

Με προϊόντα ομορφιάς της εταιρία Versed να είναι ανάμεσα στις αγαπημένες της επιλογές, μία σειρά που μπορείς να βρεις διαδικτυακά μέσω της αμερικανικής εταιρίας Targer η οποία κάνει αποστολές και στην Ελλάδα, η μητέρα της Jahns έχει καταφέρει να δείχνει πολύ νεώτερη από την πραγματική ηλικία της, έχοντας ένα δέρμα που είναι πάντα φρέσκο και ξεκούραστο. 

Η ίδια εξηγεί πως η αντιγυραντική σειρά της συγκεκριμένης εταιρίας είναι στοχευμένη αποκλειστικά σε επιδερμίδες μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ η τιμή της είναι πολύ πιο χαμηλή από άλλα αντιγυραντικά προϊόντα αντίστοιχης κατηγορίας. 

Δες το εδώ

Versed Day Dissolve Cleansing Balm ($18)

Δες το εδώ

Versed Stroke of Brilliance Brightening Serum ($20)

Δες το εδώ

Versed On the Rise Firming Serum ($20)

Δες το εδώ

Versed The Fix Emergency Eye Mask ($18)

Δες το εδώ

Versed Look Alive Hydrating Plumping Face Mask ($10)

Δες το εδώ

Versed Skin Soak Rich Moisture Cream ($18)

Και 3 προϊόντα που προτιμά η ίδια η Εrin στα 26 της.

 Δες το εδώ

Versed Silk Slip Conditioning Lip Oil ($10)

Δες το εδώ

Versed Zero-G Smoothing Eye Cream ($18)

Δες το εδώ

Versed Look Alive Hydrating Plumping Face Mask ($10)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS