Από τότε που έγινε μέλος της βασιλική οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, περίπου μία δεκαετία πριν, η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές στην εμφάνιση της. Έχοντας αγκαλιάσει το βασιλικό πρωτόκολλο δεν τολμά πειραματισμούς στο στυλ της (απεναντίας, κάνει αρκετά αναμενόμενες επιλογές), το μακιγιάζ της είναι πάντα πιστό στις γήινες αποχρώσεις, ενώ εδώ και πολλά χρόνια την βλέπαμε σταθερά με τα μακριά, καστανά μαλλιά της να πέφτουν κάτω από τους ώμους της. 

Μοναδική εξαίρεση η περίοδος της τρίτης εγκυμοσύνης της όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκοψε τα μαλλιά της, ανανεώνοντας λίγο το λουκ της. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε άλλη μία εποχή αλλαγής αφού η Κέιτ άρπαξε την ευκαιρία που της δίνει το γεγονός ότι βρίσκεται αυτή την περίοδο ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας χάρη στην περιοδεία που κάνει με τον Ουίλιαμ στην Ιρλανδία, για να ντεμπουτάρει στον φακό το νέο της, πολύ κομψό κούρεμα. Ένα μακρύ, σικάτο καρέ με αφέλειες που λατρεύουν οι Γαλλίδες, ανεξαιρέτως εποχής και τάσεων της μόδας. 

Παρά το γεγονός ότι η Μίντλετον έχει δεχθεί κατά καιρούς κριτική για τις στιλιστικές της επιλογές με πολλούς να την αποκαλούν «αναμενόμενη», «βαρετή» και «παλιομοδίτισα», αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε ότι η δούκισσα κατάφερε να κλείσει στόματα με την αλλαγή στα μαλλιά της. 

Πιο φρέσκια και νεανική από κάθε άλλη φορά, η Κέιτ συνεχίζει την περιοδεία της στην Ιρλανδία με τον σύζυγό της, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες, φορώντας σχεδόν παντού το αγαπημένο της μαύρο, skinny τζιν, πίνοντας μπύρες Guinness με μπόλικο αφρό και κάνοντας αστεία για τον κορονοϊό - τα τελευταία όχι πάντα πολύ εύστοχα.

Δείτε εικόνες από τις εμφανίσεις της στην Ιρλανδία.

 

Μοναδική εξαίρεση η περίοδος της τρίτης εγκυμοσύνης της όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκοψε τα μαλλιά της, ανανεώνοντας λίγο το λουκ της.

 

Από τότε που έγινε μέλος της βασιλική οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, περίπου μία δεκαετία πριν, η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές στην εμφάνιση της.

 

Ένα μακρύ, σικάτο καρέ με αφέλειες που λατρεύουν οι Γαλλίδες, ανεξαιρέτως εποχής και τάσεων της μόδας. 

 

Η Κέιτ συνεχίζει την περιοδεία της στην Ιρλανδία με τον σύζυγό της, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες, φορώντας σχεδόν παντού το αγαπημένο της μαύρο, skinny τζιν, πίνοντας μπύρες Guinness με μπόλικο αφρό και κάνοντας αστεία για τον κορονοϊό.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Φωτογραφίες: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS