Ο μινιμαλισμός είναι δυναμικά και πάλι εδώ, τουλάχιστον όσο αναφορά στα κουρέματα και τα χτενίσματα μας. Το ίνσταγκραμ μαζί με τις influencers και τους hair stylists υποστηρίζουν πως το 2020 οτιδήποτε έχει να κάνει με υπερβολική προσπάθεια, έντονο στιλιζάρισμα και επιτήδευση θα πάψει να αφορά όσες θέλουν να ακολουθήσουν τις τάσεις της σεζόν. 

Τα πολλά κοκκαλάκια σταδιακά πάνε περίπατο, οι μπούκλες κομμωτηρίου ανήκουν σε άλλη εποχή, το έντονο κρεπάρισμα μένει μακριά μας και τα δύσκολα πιασίματα αποτελούν παρελθόν. 

Φέτος το στυλ ζητάει απλά πράγματα, απαιτεί φυσικότητα και χαλαρότητα, τα πιο in χτενίσματα του 2020 είναι κάτι που μπορούμε όλες να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι και αυτό είναι καλό πράγμα.

Η νέα χρονιά αν θες να είσαι στιλάτη άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα κάτω, βάλε τη χωρίστρα σου στη μέση, κόψε τα μαλλιά σου ένα κοντό, καλογυαλισμένο καρέ που είναι ό,τι πιο κουλ μπορείς να κάνεις από κουρέματα εν έτει 2020, πιάσε την κουπ σου μία πανεύκολη, απλή πλεξούδα (ίδια με αυτή που έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο η Γκρέτα Τούνμπεργκ), και αν έχεις φυσικές μπούκλες σταμάτα τώρα να τις ισιώνεις.

Η αλλιώς αυτά είναι τα 5 χτενίσμα και κουρέματα που μας παίρνουν από το χέρι και οδηγούν το στυλ μας μέσα στο 2020.

1. Η πολύ απλή πλεξούδα

 

 

2. Οι φυσικές μπούκλες

 

 

3. Ο ακατάστατος κότσος και η ατιμέλητη αλογοουρά

 

4. Τα μαλλιά κάτω, η χωρίστρα στη μέση

 

 

5. Το κοντό καρέ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS