ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μπόσγουορθ αποκαλύπτει το μυστικό για φυσικό όγκο στα χείλη: Το lip liner είναι ξεπερασμένο

Τα tips της είναι αληθινά πρακτικά, σαν να έχουμε μπροστά μας μια makeup artist που δίνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Η Κέιτ Μπόσγουορθ αποκαλύπτει το μυστικό για φυσικό όγκο στα χείλη: Το lip liner είναι ξεπερασμένο

Οι συμβουλές των celebrities για θέματα μόδας και ομορφιάς δεν είναι πάντα πρακτικές: Κάποιες φορές είναι ανεδαφικές για τις κοινές θνητές ή, απλά, υπερβολικά θεωρητικές, αλλά πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους προς τη δημοσιότητα λόγω της επώνυμης υπογραφής τους. Όμως τα tips για το μακιγιάζ που αποκαλύπτει η Κέιτ Μπόσγουορθ είναι εντυπωσιακά λειτουργικά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Είναι, σχεδόν, σαν να αναλαμβάνει μια makeup artist να λύσει τις απορίες μας.

1. Για να δώσετε όγκο στα χείλη, αφήστε το lip liner και εφαρμόστε κραγιόν σε στρώσεις: «Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ lip pencil, συνήθως καταφεύγω στη γωνία του κραγιόν για να τονίσω ελαφρώς το περίγραμμα» είπε η Μπόσγουορθ στη φίλη της, Ρόζι Χάντινγκτον. Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε διαφορετικούς τόνους κραγιόν σε στρώσεις, για ένα διακριτικό ombre εφέ. «Κάποιες φορές απλώνω το πιο σκούρο κραγιόν στη βάση και από πάνω ένα ελαφρώς πιο φωτεινό» όπως εξηγεί.

2. Για να μη «σπάει» το foundation, προτιμήστε ένα προϊόν με ενυδατική δράση: «Βρίσκομαι σε διαρκή αναζήτηση του τέλειου foundation και ένα από τα αγαπημένα μου είναι το ενυδατικό Koh Gen Do. Για μένα, τα καλύτερα foundation είναι αυτά που έχουν ενυδατικά στοιχεία. Αν είναι πολύ ξηρά, αρχίζουν να σπάνε στην επιδερμίδα».

3. Αν δεν έχετε foundation, αναμείξτε το concealer με ενυδατική κρέμα: Αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε ξεμείνει από foundation (π.χ. σας έχει τελειώσει ή είστε σε κάποιο ταξίδι και το έχετε ξεχάσει), δοκιμάστε αυτή τη μείξη. «Στα καθημερινά λουκ, τα concealers μπορούν να κάνουν πολλά – ειδικά αν τα απλώσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο δημιουργώντας μια ομοιομορφία όπως με τα foundation» εξηγεί η ηθοποιός.

4. Τα δάχτυλά σας είναι τα καλύτερα εργαλεία μεικάπ: Αντί να παλεύετε με άπειρα πινέλα και βουρτσάκια, καταφύγετε στο πιο φυσικό εργαλείο σας, όπως συμβουλεύει η Μπόσγουορθ. «Συχνά χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου για να απλώσω το μέικαπ», είπε σε ένα μέικαπ tutorial με τη Ρόζι Χάντινγκτον. «Υπάρχει κάτι στην επαφή δέρμα με δέρμα… από την άλλη, τα πινέλα κάποιες φορές με αποθαρρύνουν».

5. Το ιδανικό δίδυμο για τον σχηματισμό των φρυδιών είναι η οδοντόβουρτσα και το λιπ μπαλμ: Ένα τρικ που η Μπόσγουορθ έμαθε backstage. «Όταν βιάζομαι παίρνω λίγο μπαλμ και το απλώνω στα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου για να πυκνώσουν» διευκρινίζει.

6. Το ρουζ χρησιμοποιείται άνετα και σαν σκιά ματιών: H σταρ λατρεύει τα πολυλειτουργικά προϊόντα και, όταν ένα είδος μακιγιάζ δεν έχει πολλαπλές χρήσεις, η ίδια του αναθέτει νέους ρόλους. Όπως το ρουζ, που «χρησιμοποιώ διαρκώς και σαν σκιά ματιών».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: @katebosworth


Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.