Επιστροφή στη βάση -μία νέα σειρά εντατικής θεραπείας των άκρων με φυτικά έλαια και βιταμίνες, βελτιώνει την ποιότητα των νυχιών για άψογη εμφάνιση, αλλά και maximum απόδοση του nail colour. Με κεντρικό συστατικό το δυναμωτικό Μύρο, η νέα σειρά Nail Care της Κορρές ενισχύει την υγεία των νυχιών, την ελαστικότητα και ανθεκτικότητά τους, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους, επιτυγχάνει ομοιόμορφη επιφάνεια χωρίς ατέλειες, λαμπερή φυσική όψη, θρέφει, φροντίζει το δέρμα.

Τέσσερα νέα προϊόντα για προστασία, ενδυνάμωση, αντιγήρανση και λάμψη των νυχιών διαμορφώνουν την τέλεια βάση ακόμα και για «γυμνά», nail colour-free άκρα, εκτός αν υποκύψουν στο πιο λαμπερό χρώμα με διάρκεια, χάρη στο νέo Fast Dry 40" Top Coat.

Το Μύρο συνεργεί με έλαιο Αμυγδάλου, Ασβέστιο, Κερατίνη, Λεμόνι και Καμέλια σε πέντε συνθέσεις που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες φροντίδας των νυχιών, με κοινό στόχο την υγιή όψη και ενδυνάμωσή τους. Τα φυσικά συστατικά, καθώς και η 11-free φόρμουλα ορίζουν το φιλικό προς το δέρμα και το περιβάλλον προφίλ της νέας σειράς

ΚΟΡΡΕΣ NAIL CARE/ THE COLLECTION

ΛΑΔΙ ΝΥΧΙΩΝ / ΜΥΡΟ & ΕΛΑΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Ένα μίγμα φυσικών ελαίων από Αμύγδαλο, Ηλίανθο, Μύρο και Μακαντάμια, ιδανικό για τα επωνύχια. Θρέφει τα νύχια, προστατεύει και μαλακώνει το δέρμα και τα επωνύχια, βοηθώντας στην αφαίρεσή τους.

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ // BASE COAT / ΜΥΡΟ & ΚΕΡΑΤΙΝΗ Ενισχυμένη βάση περιποίησης, πολλαπλής άμεσης δράσης, με Κερατίνη και προβιταμίνη Β5 για νύχια με ατέλειες και ραβδώσεις. Εξομαλύνει και γεμίζει τις ατέλειες και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση για την άψογη εφαρμογή του βερνικιού. Δυναμώνει τα νύχια, προστατεύοντας από εξωτερικούς παράγοντες γήρανσης και τους χαρίζει μια δυνατή και νεανική επιφάνεια.

 

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ // BASE COAT / ΜΥΡΟ & ΑΣΒΕΣΤΙΟ Δυναμωτική βάση, εμπλουτισμένη με Ασβέστιο για αδύναμα και εύθραυστα νύχια, που προσφέρει θρέψη και προστασία με μία κίνηση. Δυναμώνει τα νύχια, αποτρέπει το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο, ενισχύει την ελαστικότητα και τα καθιστά πιο ανθεκτικά, βοηθώντας στην ανάπτυξή τους.

 

ΛΑΜΨΗ // BASE COAT / ΜΥΡΟ & ΛΕΜΟΝΙ Γαλακτερή βάση περιποίησης με έλαιο Λεμονιού και βιταμίνη C για θαμπά και κιτρινισμένα νύχια. Οι χρωστικές λάμψης δίνουν άμεσα μια εμφανώς λευκή και φωτεινή όψη στα νύχια. Καλύπτει τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες [κάπνισμα, εκτενή χρήση βερνικιών], χαρίζοντας φυσική και υγιή εμφάνιση.

 

40’’ FAST DRY // TOP COAT / ΜΥΡΟ & ΚΑΜΕΛΙΑ Top coat με Μύρο και Καμέλια για στέγνωμα σε 40’’. Σταθεροποιεί αμέσως το χρώμα του βερνικιού, αποτρέπει το ξεφλούδισμα και το ξεθώριασμα και εγγυάται αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και εντυπωσιακή λάμψη.
TAGS