Για τα αρώματα Prada, κάθε άρωμα είναι ένα ταξίδι για εξερεύνηση. Το La Femme Prada και το L 'Homme Prada είναι εμπνευσμένα από μια οσφρητική αναζήτηση της φύσης της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας, συνδυάζοντας παραδοσιακά, υψηλής ποιότητας συστατικά για τη δημιουργία ενός αρώματος που προκαλεί την έννοια των δύο φύλων και της ταυτότητας τους. Με τη δημιουργία του La Femme Prada Absolu και του L 'Homme Prada Absolu, τα αρώματα του οίκου Prada αγγίζουν την πιο πλούσια εκδοχή τους; ένα άρωμα που συνεχίζει την εξερεύνηση, επαναπροσδιορίζοντας τη φύση της υψηλής αρωματοποιίας μέσα από το πρίσμα του οίκου Prada.

Το La Femme Prada και το L 'Homme Prada είναι εμπνευσμένα από μια οσφρητική αναζήτηση της φύσης της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας.

Μια εξαίσια ανατροπή των προσδοκιών

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu αναδεικνύουν τις οσφρητικές προσδοκίες της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας, χρησιμοποιώντας φαινομενικά αντιφατικά συστατικά ώστε να προκαλούν συναισθηματικές αισθήσεις. Το La Femme Prada Absolu είναι βασισμένο στις νότες καρδιάς από Άνθη Πορτοκαλιάς, που έρχεται σε αντίθεση με το άρωμα Piment Bale Essence, τις έντονες νότες από σαγκουίνι και το ζεστό τελείωμα του Baume Tolu και της βανίλιας. Το L 'Homme Prada Absolu φέρει την υπογραφή της ίριδας στην καρδιά, σε αντίθεση με το ξύλο κέδρου και τις κεχριμπαρένιες πινελιές Μαύρου Πιπεριού στο βάθος, και σε κοντράστ με τις δροσερές εσπεριδοειδείς νότες από Περγαμόντο και Μανταρίνι.

Ένας κύκλος, δύο ταυτότητες

Ως φόρο τιμής για την κληρονομιά του οίκου Prada στον χώρο της μόδας, τα μπουκάλια είναι ντυμένα με το δέρμα Saffiano και φέρουν πάνω τους το εμβληματικό λογότυπο Prada Milano. Για αυτή τη νέα αρωματική εκδοχή, ως έναν ακόμα φόρο τιμής στη μόδα του οίκου Prada, το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu φορούν ένα από τα πιο εικονικά σχέδια του οίκου Prada, εμπνευσμένο από το ξεχωριστό σχέδιο του δαπέδου της Galleria Vittorio Emanuele II στο Μιλάνο που σήμερα υπάρχει στα καταστήματα του οίκου ανά τον κόσμο.

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu δημιουργούν μια οικεία, άπιαστη οσφρητική αναζήτηση της διαφοράς, της συσχέτισης και του συναισθήματος που προκαλούν την ακαθόριστη ταυτότητα της γυναίκας Prada και του άνδρα Prada.

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu δημιουργούν μια οικεία, άπιαστη οσφρητική αναζήτηση της διαφοράς, της συσχέτισης και του συναισθήματος που προκαλούν την ακαθόριστη ταυτότητα της γυναίκας Prada και του άνδρα Prada.

Σχετικά με τα αρώματα του οίκου Prada: Η ποιητική της αντίφασης

Μια επίδειξη μόδας του οίκου Prada είναι πάντα μια αποκάλυψη, μια εντελώς μοναδική κολεξιόν, που αποτελείται από φαινομενικά αντιφατικά στοιχεία, σχεδιασμένα ώστε να προκαλούν μια ζωντανή αντίδραση, ταυτόχρονα πνευματική και συναισθηματική. Ένα άρωμα από τον οίκο Prada είναι η ένδειξη αυτής της μοναδικής μεθοδολογίας. Ξεκινάει με κάτι - μια ιδέα, μια τεχνική, ένα εξαιρετικό συστατικό - στη συνέχεια, γυρνάει από την άλλη, , σπάει σε κομμάτια, ανακατεύεται με κάτι απροσδόκητο. Στη συνέχεια, αρχίζει η ανοικοδόμηση με τρόπο που θυμίζει κάτι από παλιά αλλά με τα στοιχεία επανασυνδυασμένα. Ξαφνικά συμβαίνει κάτι μυστηριώδες και αλχημικό και το γνώριμο επαναπροσδιορίζεται ως κάτι εντελώς νέο και σουρεαλιστικό. Τα αρώματα Prada αποτελούνται από αυτές ακριβώς τις ιδέες: πλούσιες οσφρητικές αναζητήσεις για την ουσία της σύγχρονης ομορφιάς, της μόδας και της πολυτέλειας.

 

TAGS