Στη Lancaster, είμαστε παθιασμένοι με το φως, που αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο ζωής, ενέργειας και ομορφιάς. Πιστεύουμε πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και εκφράζει την προσωπικότητά μας. Είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν με έναν τρόπο μοναδικό.

Με έδρα το Μονακό στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου το φως αποτελεί πηγή έμπνευσης και τρόπο ζωής, τα εργαστήριά μας, που εξειδικεύονται στην Επιστήμη του Φωτός από το 1946, έχουν κατανοήσει σε βάθος πώς το φως του ήλιου αλληλεπιδρά με το δέρμα.

Προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες περιποίησης της επιδερμίδας που προστατεύουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, καθώς και πρωτοποριακές συνθέσεις που παρέχουν προστασία αντηλιακής φροντίδας, προσφέρουμε σε κάθε γυναίκα λάμψη, αναζωογόνηση και μια αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα της,

365 ημέρες το χρόνο.

Ο ΟΡΟΣ 365 SKIN REPAIR SERUM, προσφέρει απόλυτη  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ και χαρίζει μια νεανική, μαγική λάμψη

 Στοχεύει όλες τις βασικές πηγές που προκαλούν τη γήρανση της επιδερμίδας [βιολογικοί + περιβαλλοντικοί παράγοντες]

 365 ημέρες το χρόνο.

ESSENCE LOTION ένα ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν για την  περιποίησης της επιδερμίδας 

 Στην Ασία, το «νερό της ομορφιάς», (δηλαδή τα προϊόντα Essence), αποτελούσε μέρος της παραδοσιακής τελετουργίας περιποίησης της επιδερμίδας κάθε Γκέισας, από τις αρχές του 19ου αιώνα.

 Σήμερα, τα προϊόντα Essence Lotions αποτελούν πολύ σημαντικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας των γυναικών που ζουν σε ασιατικές χώρες. Συγκεκριμένα στην Κίνα, 3 στις 10 γυναίκες, χρησιμοποιούν Essence Lotion κάθε μέρα καθώς θεωρούν πως είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους.

ΤΟ ΝΕΟ 365 SKIN REPAIR ESSENCE LOTION αποτελεί μια νέα προσθήκη στη σειρά  365 Skin Repair, προσφέροντας την  κατάλληλη ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Προσφέρει

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΑΜΥΝΑ από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις.

ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ESSENCE

 Ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας της επιδερμίδας

 Αναζωογονεί την επιδερμίδα

 Προσφέρει αποτοξίνωση στην επιδερμίδα και την προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις

 Τελειοποιεί την επιδερμίδα και προσφέρει ένα αίσθημα άνεσης

 Βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας (1)

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ

 Σύμπλεγμα Ενυδάτωσης (Νερό καρύδας & γλυκερόλη)

 Σύμπλεγμα Επανόρθωσης και Ενεργοποίησης

 Σύμπλεγμα Αποτοξίνωσης και Σύμπλεγμα κατά της Ρύπανσης

 Σύμπλεγμα Λάμψης

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΥΦΗ

 Ελαφρύ, σαν νερό

 Μη κολλώδες

 Απορροφάται εύκολα και γρήγορα

 

ΓΙΑΤΙ:

 Η ενυδάτωση, είναι το σημαντικότερο βήμα της περιποίησης της επιδερμίδας κατά της αντιγήρανσης και για το λόγο αυτό, ένα προϊόν είναι το ιδανικό πρώτο βήμα, καθώς παρέχει ενυδάτωση στην επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό.

 Χάρη στα πολλαπλά του οφέλη, το νέο 365 Skin Repair Essence Lotion, το δέρμα σας προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να δεχθεί όλα τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που θα ακολουθήσουν και επιπλέον, ενισχύει την αποτελεσματικότητα τους.

ΠΟΤΕ:

 Μετά τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, - καθώς αυτό είναι το πρώτο βασικό βήμα της πρωινής και βραδινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας – και πριν από την εφαρμογή το ορού 365 Skin Repair Youth Renewal Serum.

ΠΩΣ:

 Εφαρμόστε λίγες σταγόνες από το 365 Skin Repair Essence Lotion στις παλάμες σας και με απαλές κινήσεις εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία, για επιπλέον ενυδάτωση. Μόλις το προϊόν απορροφηθεί, εφαρμόζετε τον ορό.

 

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

92%

Βελτιώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, όλη την ημέρα 

ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΜΨΗΣ

89%

Ενισχύει μια φυσική, υγιή λάμψη 

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

85%

Βελτιώνει και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS