Όταν ρώτησαν την ελληνοκύπρια και πρότυπο ομορφιάς, Σοφία Χατζηπαντελή, τι όνομα έχει δώσει στα ενωμένα φρύδια της απάντησε μεμιάς «Βερόνικα, και ότι θα ήταν σκύλα, χωρίς κόπο», εκ του αγγλικού bitch, που σημαίνει ζόρικη, σκληρό καρύδι μεταφορικά. Η 21χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Μέριλαντ κερδίζει δυναμικά έδαφος ως ένα φουλ επιδραστικό μοντέλο (επί του παρόντος έχει 162.000 ακόλουθους), υπονομεύοντας τους κανόνες της βιομηχανίας της μόδας για την αντιμετώπιση απέναντι στην τρίχα και τη διαφορετικότητα.

Ωστόσο, αντιμετωπίζει επίσης διαδικτυακά τρολ, απειλές θανάτου και επιθετικά σχόλια. Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα στο New York Magazine και ανέφερε πως η επιλογή της δεν βρήκε σύμφωνους πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν δίστασαν να την προσβάλλουν.

Το νεαρό μοντέλο, πήρε την απόφαση να αφήσει τα φρύδια της φυσικά, με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης παγκοσμίως. Θυμίζοντας κάτι από Φρίντα Κάλο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει σήμα κατατεθέν τα ενωμένα πυκνά φρύδια της και έχει ξεκινήσει στα social media το «κίνημα των ενωμένων φρυδιών», μέσω του #unibrowmovement. 

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Χατζηπαντελή μεγαλώνοντας δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.

Δείτε το βίντεο από το Cut του New York Magazine:

 

Με πληροφορίες από το newpost.gr

TAGS