Την εποχή που μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες είχε το παρατσούκλι 'The body' όχι άδικα. Όσοι αναφέρονται στην Ελ Μακφέρσον, την αποκαλούν ακόμα έτσι, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει μία εκθαμβωτική γυναίκα με ένα καλλίγραμμο σώμα και αναλογίες που θα ζήλευαν και οι εικοσάχρονες. Σαφώς, το dna έχει παίξει το ρόλο του, όπως εξάλλου και η σωστή διατροφή μαζί με τη γυμναστική.

Ποιο είναι όμως το μυστικό ομορφιάς της για να παραμένει το ίδιο λαμπερή ακόμα και μετά από τόσα χρόνια; Το υπέροχο και λείο της δέρμα δεν είναι αποτέλεσμα μιας πανάκριβης κρέμας, κάποιου serum ή μιας εξεζητημένης θεραπείας. Το μυστικό του πρώην τοπ μόντελ είναι κάτι πολύ απλό, που θα έπρεπε να εφαρμόζουν όλες οι γυναίκες.

H Ελ Μακφέρσον παραμένει μέχρι και σήμερα μία εκθαμβωτική γυναίκα με ένα καλλίγραμμο σώμα και αναλογίες που θα ζήλευαν ακόμα και οι εικοσάχρονες.

Και αυτό δεν είναι άλλο, από το μπουκαλάκι με το νερό της. Όπου και αν βρίσκεται, δεν αποχωρίζεται ποτέ το νερό της και το κουβαλά συνεχώς στην τσάντα της. Για την ίδια, η συνεχής ενυδάτωση του οργανισμού της είναι μείζονος σημασίας και πάντα έχει στο νου της να εξασφαλίζει τη σωστή υγρασία για το δέρμα της.

Αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε, η Ελ ξέρει πολύ καλά πως να διατηρείται σε φόρμα και να έχει λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Συνεπώς, εάν θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά τη συμβουλή της, πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον ένα με δύο λίτρα νερό την ημέρα και να μην το ξεχνάμε. Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγεται το αλάτι, το οποίο ευθύνεται για την κατακράτηση υγρών, όπως επίσης και το κάπνισμα.

Για την ίδια, η συνεχής ενυδάτωση του οργανισμού της είναι μείζονος σημασίας και πάντα έχει στο νου της να εξασφαλίζει τη σωστή υγρασία για το δέρμα της.
TAGS