Σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες. Γιορτάζουν τον δυναμισμό τους, τις ευαισθησίες τους, τα όνειρα τους, την πολυπραγμοσύνη τους και, φυσικά, την ηλικία τους. Τα χρόνια εκείνα που έχουν περάσει, τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει, τις ιστορίες τους, την προσωπικότητα τους και ό,τι άλλο απαρτίζει τον μοναδικό και πολύτιμο εαυτό τους.

Η Dove, πάντα κοντά στις γυναίκες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να προάγει την ομορφιά τους. Την ομορφιά που δεν έχει σχέση με την ηλικία τους και δεν αποτελεί κανένα λόγο άγχους αφού ξεκινάει από μέσα τους και έχει άμεση σχέση με τα συναισθήματα και την αυτοπεποίθηση τους.

Για να το καταφέρει αυτό, έχει ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια που καλεί όλες τις γυναίκες να βροντοφωνάξουν την ηλικία τους. Να πουν σε όλους το μαγικό τους νούμερο, να το γιορτάσουν και να το αγαπήσουν.

 

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, η αγαπημένη μας εταιρία δημιούργησε το application, www.giortasetinilikiasou.gr, στο οποίο μπορούμε να μπούμε όλες, να ανεβάσουμε, με δόξα κα τιμή, την ηλικία μας στα social media και να ενισχύσουμε έτσι τους «Ξενώνες Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους».

Διανύουμε μια εποχή που το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αγαπώντας τον εαυτό μας βρίσκουμε δύναμη  για να αγαπήσουμε και τον διπλανό μας. Ευχαριστούμε το Dove που μας θυμίζει τα απλά και τα αυτονόητα. Ευχαριστούμε που βρήκαμε έναν ακόμα καλό λόγο για να γιορτάσουμε αυτή την μέρα.

TAGS