ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε το μυστικό για να αποκτήσετε τα iconic φρύδια της

Και σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε το μυστικό για να αποκτήσετε τα iconic φρύδια της

Δεκαετίες ολόκληρες μετά την πρώτη εμφάνιση της Μπρουκ Σιλντς στο «Pretty Baby», τα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των beauty trends, με τους επαγγελματίες make up artists να αποθεώνουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ηθοποιού. Άλλωστε σύμφωνα με τις διαχρονικές υποδείξεις τους, τα φυσικά έντονα φρύδια αποτελούν βασικό σύμμαχο κάθε γυναίκας καθώς «καμουφλάρουν» με τον πιο διακριτικό και αποτελεσματικό τρόπο…την ηλικία.

Παρόλο που στην ιστορία του μακιγιάζ υπήρξαν κομβικές στιγμές, όπου τα φρύδια ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με αποτέλεσμα να λεπτύνουν υπερβολικά, οι εποχές αυτές – ευτυχώς – αποτελούν παρελθόν και τα καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια είναι και πάλι ζητούμενο. H 56χρόνη star, διατηρώντας με τον ίδιο ζήλο το σήμα κατατεθέν της, αποκάλυψε το μυστικό trick πίσω από τα επιμελώς – ατημέλητα φρύδια της. Και πραγματικά, μείναμε άφωνοι! Αφού, όπως εξήγησε μέσα από ένα beauty tutorial στον λογαριασμό της στο Instagram, για να πετύχει το τέλειο, ατίθασο αποτέλεσμα δεν χρησιμοποιεί μολύβι φρυδιών ώστε να τονίσει το σχήμα τους, αλλά στην θέση αυτού, επιλέγει ένα μολύβι ζωγραφικής! Η συγκεκριμένη τεχνική της επιτρέπει να καλύπτει άψογα τα κενά που δημιουργούνται μεταξύ των τριχών, ενώ για να διατηρήσει αψεγάδιαστο το μακιγιάζ τους, εφαρμόζει μια μικρή ποσότητα πομάδας φρυδιών.

Η συγκεκριμένη τεχνική της επιτρέπει να καλύπτει άψογα τα κενά που δημιουργούνται μεταξύ των τριχών, ενώ για να διατηρήσει αψεγάδιαστο το μακιγιάζ τους, εφαρμόζει μια μικρή ποσότητα πομάδας φρυδιών.

Για την Σιλντς, η τακτική περιποίηση των φρυδιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς της. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή προϊόντων για την υγιή ανάπτυξη αλλά και διατήρηση τους είναι από τα must have στο μπουντουάρ της. Σε αντίθεση με το τσιμπιδάκι φρυδιών, το οποίο χρησιμοποιεί μόνο για να αφαιρέσει το πολύ καμία τρίχα που πετάει. Το natural στιλ φρυδιών, που έγινε ευρέως γνωστό και ως «organic eyebrows», επιδιώκει να χαρίσει γοητεία στο βλέμμα, μέσα από γρήγορες και απλές κινήσεις:

  • Δώστε προσοχή στο πάχος: Το τέλειο φυσικό φρύδι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τόσο από το σχήμα, όσο και από το πάχος. Φροντίστε να κάνετε λίγη υπομονή ώστε να επιτρέψετε στα φρύδια σας να πυκνώσουν αρκετά. Έπειτα αφαιρέστε μόνο τις μικρές τρίχες που είναι εκτός σχήματος ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να τους δώσει σχήμα. Plus tip: Επιδιώκουμε να εναρμονίσουμε τα φρύδια με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και όχι να δείχνει το πρόσωπο «σκληρό» και αγριεμένο.
  • Επιλέξτε με προσοχή τα προϊόντα: Εάν τα φρύδια είναι πυκνά σε ικανοποιητικό βαθμό, χρησιμοποιήστε απλώς ένα gel για να δείχνουν περιποιημένα. Διαφορετικά, γεμίστε τα κενά με ένα μαλακό μολύβι φρυδιών ή σκιά, που θα ταιριάζει με τα χρώματα σας. Η πομάδα φρυδιών είναι επίσης μια καλή εναλλακτική.
  • Χτενίστε σωστά: Last but not least, το χτένισμα. Τα ατημέλητο, φυσικό look των φρυδιών προϋποθέτει οπωσδήποτε να τα χτενίζετε σωστά. Και τι εννοούμε με αυτό; Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν, χτενίστε τα προς τα πάνω για ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.