Δεκαετίες ολόκληρες μετά την πρώτη εμφάνιση της Μπρουκ Σιλντς στο «Pretty Baby», τα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των beauty trends, με τους επαγγελματίες make up artists να αποθεώνουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ηθοποιού. Άλλωστε σύμφωνα με τις διαχρονικές υποδείξεις τους, τα φυσικά έντονα φρύδια αποτελούν βασικό σύμμαχο κάθε γυναίκας καθώς «καμουφλάρουν» με τον πιο διακριτικό και αποτελεσματικό τρόπο…την ηλικία.

Παρόλο που στην ιστορία του μακιγιάζ υπήρξαν κομβικές στιγμές, όπου τα φρύδια ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με αποτέλεσμα να λεπτύνουν υπερβολικά, οι εποχές αυτές – ευτυχώς – αποτελούν παρελθόν και τα καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια είναι και πάλι ζητούμενο. H 56χρόνη star, διατηρώντας με τον ίδιο ζήλο το σήμα κατατεθέν της, αποκάλυψε το μυστικό trick πίσω από τα επιμελώς – ατημέλητα φρύδια της. Και πραγματικά, μείναμε άφωνοι! Αφού, όπως εξήγησε μέσα από ένα beauty tutorial στον λογαριασμό της στο Instagram, για να πετύχει το τέλειο, ατίθασο αποτέλεσμα δεν χρησιμοποιεί μολύβι φρυδιών ώστε να τονίσει το σχήμα τους, αλλά στην θέση αυτού, επιλέγει ένα μολύβι ζωγραφικής! Η συγκεκριμένη τεχνική της επιτρέπει να καλύπτει άψογα τα κενά που δημιουργούνται μεταξύ των τριχών, ενώ για να διατηρήσει αψεγάδιαστο το μακιγιάζ τους, εφαρμόζει μια μικρή ποσότητα πομάδας φρυδιών.

Η συγκεκριμένη τεχνική της επιτρέπει να καλύπτει άψογα τα κενά που δημιουργούνται μεταξύ των τριχών, ενώ για να διατηρήσει αψεγάδιαστο το μακιγιάζ τους, εφαρμόζει μια μικρή ποσότητα πομάδας φρυδιών.

Για την Σιλντς, η τακτική περιποίηση των φρυδιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς της. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή προϊόντων για την υγιή ανάπτυξη αλλά και διατήρηση τους είναι από τα must have στο μπουντουάρ της. Σε αντίθεση με το τσιμπιδάκι φρυδιών, το οποίο χρησιμοποιεί μόνο για να αφαιρέσει το πολύ καμία τρίχα που πετάει. Το natural στιλ φρυδιών, που έγινε ευρέως γνωστό και ως «organic eyebrows», επιδιώκει να χαρίσει γοητεία στο βλέμμα, μέσα από γρήγορες και απλές κινήσεις:

  • Δώστε προσοχή στο πάχος: Το τέλειο φυσικό φρύδι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τόσο από το σχήμα, όσο και από το πάχος. Φροντίστε να κάνετε λίγη υπομονή ώστε να επιτρέψετε στα φρύδια σας να πυκνώσουν αρκετά. Έπειτα αφαιρέστε μόνο τις μικρές τρίχες που είναι εκτός σχήματος ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να τους δώσει σχήμα. Plus tip: Επιδιώκουμε να εναρμονίσουμε τα φρύδια με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και όχι να δείχνει το πρόσωπο «σκληρό» και αγριεμένο.
  • Επιλέξτε με προσοχή τα προϊόντα: Εάν τα φρύδια είναι πυκνά σε ικανοποιητικό βαθμό, χρησιμοποιήστε απλώς ένα gel για να δείχνουν περιποιημένα. Διαφορετικά, γεμίστε τα κενά με ένα μαλακό μολύβι φρυδιών ή σκιά, που θα ταιριάζει με τα χρώματα σας. Η πομάδα φρυδιών είναι επίσης μια καλή εναλλακτική.
  • Χτενίστε σωστά: Last but not least, το χτένισμα. Τα ατημέλητο, φυσικό look των φρυδιών προϋποθέτει οπωσδήποτε να τα χτενίζετε σωστά. Και τι εννοούμε με αυτό; Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν, χτενίστε τα προς τα πάνω για ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News Ideal Images 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS