Καμιά φορά το να έχεις στο νεσεσέρ σου τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα και το να ξέρεις να βάφεσαι σωστά δεν αρκεί για ένα άψογο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

Ειδικά στην περίπτωση του make up τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν μπερδεμένα όταν δεν ξέρεις πόση ποσότητα έχεις βάλει στο σφουγγαράκι και καταλήγεις μουτζουρωμένη ή προσπαθώντας να απλώσεις ομοιόμορφα το προϊόν.

Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό μαγικό αντικείμενο που υπόσχεται να κάνει θαύματα στον τρόπο που βαφόμαστε αφού μας επιτρέπει να βλέπουμε ακριβώς την ποσότητα make up που απλώνουμε στο πρόσωπο μας και να καταλάβουμε με αυτόν τον τρόπο σε ποια σημεία πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο.

Το SiliSponge είναι φτιαγμένο ολόκληρο από σιλικόνη και συνεπώς εντελώς διάφανο. Κοστίζει περίπου $9 ή αλλιώς 8.45 ευρώ, είναι δημιουργία της Molly Cosmetics και στόχο έχει τόσο να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία ενώ παράλληλα σε βοηθάει να βάφεσαι πολύ πιο σωστά. Και πραγματικά διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα σφουγγαράκια, τα οποία προορίζονται για την ίδια δουλειά.
1) Ακριβώς επειδή είναι φτιαγμένο από σιλικόνη δεν μουλιάζει όταν εφαρμόζεις με αυτό το υγρό foundation, το highlighter ή το cream blush σου.
2) Καθαρίζεται πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περνάς πολλές φορές το σαπούνι μέχρι να αποβάλλει όλο το περιττό προϊόν, ενώ δεν απαιτεί στέγνωμα.
3) Διαρκεί πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Όταν θα αρχίσει να μαζεύεται, έπειτα από πολλές χρήσεις, θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις.
4) Δεν ξοδεύεις έξτρα προϊόν.

Aν θέλεις να το προμηθευτείς μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για το foundation είτε το ρουζ:

 

 

TAGS