Στα 72 της χρόνια, η βραβευμένη με όσκαρ Έλεν Μίρεν, είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες ηθοποιούς. Είναι επίσης και υπέρμαχος των ηλικιωμένων γυναικών. Πάντα τις συμβουλεύει να νιώθουν άνετα με την εμφάνισή τους και να μην υποκύπτουν στον πειρασμό των ρετουσαρισμένων φωτογραφιών.

Η Έλεν Μίρεν πάντα συμβουλεύει τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με την εμφάνισή τους και να μην υποκύπτουν στον πειρασμό των ρετουσαρισμένων φωτογραφιών.

Πρόσφατα, η αγαπημένη Έλεν αποκάλυψε το μυστικό που έκανε τη διαφορά στην εμφάνισή της. Χωρίς ντροπή, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα 'Telegraph' πως έκανε τατουάζ στα φρύδια της, καθώς δε μπορούσε άλλο να τα βλέπει τόσο αραιά. «Θα σας πω τι έκανα πρόσφατα, που μου αρέσει. Έκανα τατουάζ φρυδιών. Είχα βαρεθεί να μην έχω φρύδια και όταν μια από τις φίλες μου το έκανε τελικά, σκέφτηκα ότι το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Είναι πολύ ελαφρύ και διακριτικό. Αυτό σημαίνει ότι, όταν σηκωθώ το πρωί και δεν έχω μακιγιάζ, τουλάχιστον θα έχω φρύδια. Είναι τεράστια η διαφορά» ανέφερε.

«Θα σας πω τι έκανα πρόσφατα, που μου αρέσει. Έκανα τατουάζ φρυδιών. Είχα βαρεθεί να μην έχω φρύδια και όταν μια από τις φίλες μου το έκανε τελικά, σκέφτηκα ότι το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.»

Η ντελικάτη πρωταγωνίστρια εκμυστηρεύτηκε πως το 2016 αμέσως μετά τον ρόλο της ως Βασίλισσα Ελισάβετ στη θεατρική παράσταση «The Audience», πήρε την απόφαση αυτή. «Όταν χρειάστηκε να βαφτώ για το συγκεκριμένο ρόλο, συνειδητοποίησα πόσο ωραία δείχνουν τα πιο έντονα φρύδια.»

Η ανατρεπτική Έλεν έχει ήδη στο χέρι της ένα μικρό τατουάζ, το οποίο το έκανε μία μέρα που ήταν αρκετά μεθυσμένη με φίλους. Ωστόσο, έχει ισχυριστεί ότι: «Ποτέ δεν το μετάνιωσα. Πάντα ήμουν πανευτυχής με αυτή την παρέμβαση στο σώμα μου. Αλλά τότε μόνο οι κρατούμενοι, οι ναυτικοί και τα μέλη της 'Hell's Angels' είχαν τατουάζ. Τώρα έχει γίνει τρέλα εκτός ελέγχου. Ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές έχουν».

Η ανατρεπτική Έλεν έχει ήδη στο χέρι της ένα μικρό τατουάζ, το οποίο το έκανε μία μέρα που ήταν αρκετά μεθυσμένη με φίλους.
TAGS