Η Χάλι Μπέρι είναι από εκείνες τις γυναίκες που ο χρόνος δεν δείχνει να τις αγγίζει. Σήμερα, στα 53 της χρόνια διαθέτει μια αλαβάστρινη και φρέσκια επιδερμίδα και εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε πώς τα έχει καταφέρει.

Μέσα από τη τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της. Παράλληλα μας υπενθυμίζει πως αφού «Μένουμε σπίτι» είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε λίγη παραπάνω φροντίδα σε εμάς και στην επιδερμίδα μας. Η ρουτίνα ομορφιά που ακολουθεί με ευλάβεια περιλαμβάνει 4 βήματα: Καθαρισμό προσώπου, απολέπιση, μάσκα και ενυδάτωση για να έχει το δέρμα της φυσική λάμψη.

Για τον καθαρισμό υποστηρίζει πως πρέπει να είναι τακτικός, επιλέγοντας ένα προϊόν καθαρισμού με σαλικυλικό οξύ, το οποίο αποβάλλει την βρωμιά και καταπραϋνει το δέρμα. Δεν παραλείπει να εφαρμόζει το προϊόν με ένα ειδικό βουτσάκι ώστε να φτάσει σε κάθε σημείο του προσώπου.

 Όσο για την απολέπισή της επιλέγει ένα ήπιο προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, μαζί με τη βρωμιά, τα υπολείμματα μακιγιάζ κι ό,τι άλλο μπορεί να φράξει τους πόρους. Δίνει προσοχή ώστε να το εφαρμόζει με απαλές κυκλικές κινήσεις, ώστε να αποφεύγει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Μετά ακολουθεί μια αποτοξινωτική μάσκα προσώπου που συμβάλλει στην υγεία του δέρματός, γι’ αυτό φροντίζει να την εφαρμόζει τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Άλλωστε μια μάσκα μένει πάνω στο δέρμα περισσότερο από ένα καθαριστικό, δίνοντας στο δέρμα όλα τα δραστικά συστατικά που χρειάζεται.

Το τελευταίο και αγαπημένο της βήμα είναι η ενυδάτωση. Όλες γνωρίζουμε πως ό,τι τύπο δέρματος κι αν έχεις, πρέπει να φροντίσεις να είναι ενυδατωμένο! Η σταρ επιλέγει μια ενυδατική που ταιριάζει με την επιδερμίδα της και όπως εξηγεί βάζει μια γενναία ποσότητα ώστε να νιώθει ακόμη πιο φρέσκια.   

Δείτε αναλυτικά τη ρουτίνα ομορφιάς της στο παρακάτω βίντεο: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS