Την τεχνική του Contouring την είχαμε δει μέχρι τώρα στο μακιγιάζ του προσώπου, αλλά και του σώματος.

Πρόκειται για την δημιουργία σκιάσεων και κοψιμάτων που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει λεπτότερο και με περισσότερες γωνίες. Ή για την δημιουργία υπέροχου, μεγαλύτερου και πιο εντυπωσιακού στήθους ή πιο λεπτών ποδιών.

Πλέον, η τεχνική αυτή υιοθετήθηκε και στο μανικιούρ προκειμένου να κάνει ακόμη και τα πιο κοντά νύχια να δείχνουν μακρύτερα. Είναι η νέα κορυφαία τάση που θα φορεθεί πολύ, κάνοντας ακόμη και τα πολύ κοντά νύχια να δείχνουν επιμηκυμένα.

Πότε πρωτοεμφανίστηκε το Nail Contouring;

Το νέα αυτό trend δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από την nail artist Jin Soon Choi στο show της Vera Wang για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Τα χρώματα βερνικιών που χρησιμοποίησε ήταν κυρίως σκούρα, όπως μαύρο, κάφε και burgundy, αλλά το είδαμε και σε λευκό ή ροζ.

Τι ακριβώς είναι το Nail contouring και πως γίνεται;

Στην ουσία δημιουργείται βάφοντας μόνο το κεντρικό μέρος τους νυχιού σας ή μόνο τα πλαϊνά του και αφήνοντας το υπόλοιπο άβαφο. Αυτό το μικρό μυστικό θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πιο μακριά απ’ ότι πραγματικά είναι. Είναι σαν μια μίνι οφθαλμαπάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλετε μπορείτε να βάψετε αρχικά τα νύχια σας με μια nude βάση ή και όποιο χρώμα θέλετε. Αν όμως επιλέξετε να βάλετε χρώμα και στην βάση σας επιλέξτε κατά προτίμηση ένα πιο ανοιχτό βερνίκι από το βασικό σας. Στη συνέχεια δημιουργήστε το εφέ του Nail Contouring με ένα πιο σκούρο μανό.

Δείτε το βίντεο:

Μερικές ιδέες για nail contouring: 

 

 

Πηγή:  beautetinkyriaki.gr

TAGS