Έπειτα από αρκετό καιρό η Κέιτ Μίνλτετον εμφανίστηκε ξανά από το όμορφο, εξοχικό σπίτι της οικογένειας της στην κομητεία του Νόρφολκ, μία από τις πιο κομψές και ακριβές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνεχίζει να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα εν μέσω πανδημίας, έχοντας αναλάβει μαζί με τον Ουίλιαμ και κάποιες από τις υποχρεώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία βρισκόταν για μεγάλο διάστημα σε απομόνωση, καθώς οι αρχές ανησυχούσαν για την υγεία της.

Η Μίντλετον που πρόσφατα συμπλήρωσε τα 39 της χρόνια και οι φήμες υποστηρίζουν πως δέχθηκε ένα δώρο έκπληξη από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον σύζυγό της Χάρι, εμφανίστηκε σε ακόμα μία βιντεοκλήση με σκοπό να συνομιλήσει με ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σε αγγλικό νοσοκομείο όπου γίνονται εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Αυτό που έκανε, ωστόσο, ξεχωριστή εντύπωση ήταν το γεγονός ότι από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα τα μαλλιά της Κέιτ πρόλαβαν να μακρύνουν χαρακτηριστικά πολύ, θυμίζοντας το λουκ που η ίδια είχε στα χρόνια του πανεπιστημίου όταν είχε μόλις κάνει σχέση με τον πρίγκιππα Ουίλιαμ. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει υπάρξει αρκετά προσεκτική όσο αναφορά στις αλλαγές που κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση, μη τολμώντας σημαντικές τροποποιήσεις στα μαλλιά της με εξαίρεση το μήκος και κάποιες διακριτικές αλλαγές στην απόχρωση. Αυτή τη φορά τα μαλλιά της έχουν επιστρέψει σε βαθύ καστανό που είχε σαν 25χρονη κοπέλα και σε ένα φρέσκο, νεανικό μήκος που θυμίζει την εποχή που συνήθιζε τα παρτάρει στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λονδίνου.

Η Μίντλετον ολοκλήρωσε πάντως την εμφάνιση της με ένα συντηρητικό outfit που έφερνε στο μυαλό ρούχα γραφείου. 

Ο «νέος» εαυτός της Μίντλετον της ταιριάζει πολύ, καθώς είχαμε καιρό να τη δούμε με ένα σύγχρονο λουκ που φέρνει στον νου το πώς ήταν εκείνη πολύ πριν βρεθεί στα υψηλότερα πατώματα του Μπάκινγχμαμ.  Κάποιοι, παρόλα αυτά, έσπευσαν να σχολιάσον ότι η Μίντλετον μιμήθηκε την επιλογή της Μαρκλ, η οποία επίσης μάκρυνε πολύ τα μαλλιά της όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ένα βίντεο με εμφανίσεις της Μίντλετον πριν γίνει δούκισσα του Κέιμπριτζ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS