Υπάρχει το κλασικό στερεότυπο που θέλει τις διάσημες και κλασάτες κυρίες της παγκόσμιας showbiz να ξοδεύουν τεράστια ποσά για την καθημερινή τους περιποίηση. Σε κάποιες συχνές περιπτώσεις συμβαίνει πράγματι. 

Σε κάποιες άλλες πάλι, ανάμεσα στις πανάκριβες ενυδατικές και αντιγυραντικές κρέμες υπάρχουν και μερικά σπιτικά, πολύτιμα και κυρίως τελείως ανέξοδα μυστικά ομορφιάς, τα οποία έχουν μαγικά αποτελέσματα. 

Ποιος είπε ότι η Kate Middleton ξοδεύει μία περουσία για την μάσκα ομορφιάς της;

 

Η Deborah Mitchell, μία από τις πιο πετυχημένες beauty experts του εξωτερικού, υπεύθυνη για το μακιγιάζ και την καλλυντική περιποίηση πολλών διάσημων κυριών του πλανήτη, αποκάλυψε πρόσφατα στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή "This Morning" από τι αποτελείται η αγαπημένη μάσκα ομορφιάς της Kate Middleton, Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι την συγκεκριμένη μάσκα γνωρίζουν και χρησιμοποιούν συχνά και η Gwyneth Paltrow και η Victoria Beckham.

Από τι αποτελείται λοιπόν αυτό το μικρό θαυματουργό μείγμα που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι; Aπό Nutella. Και ό,τι περισσέψει το τρως.

Απλά ανακάτεψε σε ένα μπολάκι Nutella,  ζάχαρη και λίγο lip balm και χρησιμοποίησε το στο πρόσωπο σου σαν κάθε άλλο προϊόν απολέπισης, Η Mitchell σου υπόσχεται ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. 

Ανάμεσα στις celebrities που αγαπούν τη συγκεκριμένη μάσκα και Gwyneth Paltrow και η Victoria Beckham

 

 

To μόνο που χρειάζεσαι είναι Nutella, λίγο lip balm και ζάχαρη
TAGS