Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τον καύσωνα πλέον να μας ταλαιπωρεί σε καθημερινή βάση. Και καθώς οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο, πιθανότατα αναζητάς εκείνα τα χτενίσματα που θα σου λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητά σου στο γραφείο, στις βόλτες, ακόμα και στις βραδινές εξόδους σου.

Ξέρουμε τι θες: να μαζεύεις τα μαλλιά σου με στιλ, ώστε να μην σε ζεσταίνουν καλύπτοντας την πλάτη  και τους ώμους σου, χωρίς όμως να πρέπει να καταλήξεις πάλι στο κλασικό κότσο-κεφτέ ή σε μια απλή αλογοουρά.

Ιδίως αν έχεις πολύ μακριά ή πολλά μαλλιά, η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτικότερη, καθώς δεν υπάρχει χειρότερο να ιδρώνεις εξαιτίας μιας μακριάς χαίτης στην πλάτη σου.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι celebrities που με τις καθημερινές εμφανίσεις και τα hairstyles που δοκιμάζουν μάς δίνουν άπειρες ιδέες για τα δικά μας χτενίσματα. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά στην απόλυτη fashion και beauty insider, Chiara Ferragni, που αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης, ιδίως μετά την επίσκεψή της στις Κάννες.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro 

Κεντρική φωτογραφία: EPA/CAROLINE BLUMBERG

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS