Η λάμψη των celebrities που βλέπεις ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των περιοδικών ή κάνοντας αμέτρητα κλικς στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα αποτέλεσμα Photoshop, πανάκριβων αισθητικών θεραπειών ή της δουλειάς κάποιου εξαιρετικού πλαστικού.

Καμιά φορά τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς μπορούν να κρύβονται στα απλά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία μπορείς κι εσύ να εντάξεις στην καθημερινή σου περιποίηση χωρίς ιδιαίτερο κόστος. 

Η Kylie Jenner, παρόλο που ως γνωστόν είναι μεγάλη φαν των αισθητικών επεμβάσεων, δίνει μεγάλη βάση και στα καλλυντικά που χρησιμοποιεί και δεν σταματά να ενημερώνει το κοινό μέσα των social media για αυτά που προτιμάει περισσότερο.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει «κολλήσει» με τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας της, δίνοντας προτεραιότητα σε μία νέα μάσκα αργύλου, η οποία όπως λέει η γνωστή τηλεπερσόνα, κάνει θαύματα στο δέρμα. 

Πρόκειται για τη Pure- Clay Mask της L' Oreal, την οποία μπορείς να βρεις παντού στο εμπόριο σε χαμηλή τιμή, αφού κοστίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ. Πάντως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian-Jenner την συστήνει ανεπιφύλακτα.

Δες το εδώ

TAGS