Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι αν πρόκειται να διαθέσετε χρήματα σε ένα και μοναδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, ας είναι τα σέρουμ. Ενώ, για παράδειγμα, τα σαπούνια προσώπου και οι ενυδατικές κρέμες προσφέρουν πιο στοιχειώδη φροντίδα και απαιτούν λιγότερο ακριβά συστατικά, τα σέρουμ στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες όπως είναι οι δυσχρωμίες, οι λεπτές γραμμές και η ακμή. Αν θέλετε λοιπόν ορατά αποτελέσματα, αξίζει να επενδύσετε σε σύνθετες και εξελιγμένες φόρμουλες με ενεργά συστατικά.

Ένα από τα brands που λανσάρει τέτοιες φόρμουλες και το οποίο λατρεύεται από beauty editors, δερματολόγους και αισθητικούς είναι το SkinCeuticals, με ναυαρχίδα το αντιοξειδωτικό σέρουμ CE Ferulic. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπορούμε να διαθέσουμε όλες 145 ευρώ, όση είναι περίπου η τιμή του στην αγορά – ή και να μπορούμε να τα διαθέσουμε, έχουμε άλλες προτεραιότητες. Σε αυτή την περίπτωση επενδύουμε σε μια πολύ πιο προσιτή επιλογή, η οποία ωστόσο κάθε άλλο παρά απογοητεύει.

Το σέρουμ Vitamin C του Dr Brenner περιέχει βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 20%, η οποία ενισχύεται από τη βιταμίνη E και το φερουλικό οξύ. «Μου έκαναν δώρο ένα σέρουμ Skinceuticals CE Ferulic. Κυριολεκτικά ένα τζίνι στο μπουκάλι!» σχολιάζει κάποιος στις αξιολογήσεις. «Το μόνο πρόβλημα ήταν η τιμή. Ήμουν επιφυλακτικός για το αν το Vitamin C του Dr Brenner θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Όμως με ξετρέλανε... Βασικά, μου άρεσε περισσότερο!».

Δείτε το CE Ferulic της SkinCeuticals εδώ

C E Ferulic SkinCeuticals, www.dermstore.com, $166

Δείτε το Vitamin C του Dr Brenner εδώ

Vitamin C Serum 20% Dr Brenner, www.amazon.com, $16.14

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @EPA/ANGEL DIAZ

TAGS