1. Σέρουμ για την ανάπτυξη

Υπάρχουν αρκετά σέρουμ στην αγορά, που βοηθάνε στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Δυστυχώς όμως πολλά από αυτά είναι «απάτη» και δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Πριν αγοράσεις κάποιο προϊόν, κάνε μια ερευνα αγοράς, ενημερώσου, διάβασε και ρώτα κάποιον ειδικό. Συνήθως τα προϊόντα που κάνουν δουλειά είναι πιο ακριβά από τα άλλα. Είναι όμως προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω, από το να πετάξεις έστω και λίγα χρήματα.

2. Ελαιόλαδο

Αποτελεί μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις κοντές βλεφαρίδες. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα φυσικά, έτσι θα παρατηρήσεις ότι και η περιοχή των ματιών θα δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη.

Για να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να εφαρμόσεις λίγο στα βλέφαρά σου κάθε βράδυ, φροντίζοντας να κάνεις μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων.

Το πρωί, απλά πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.

3. Βαζελίνη

  • Για να χρησιμοποιήσεις βαζελίνη, βεβαιώσου πρώτα  ότι η περιοχή των ματιών είναι καθαρή, και ότι στεγνή.
  • Πάρε μια μικρή ποσότητα με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί, έτσι ώστε να αραιώσει αρκετά η βαζελίνη.
  • Κλείσε το ένα μάτι και να εφαρμόσε με τα δάχτυλά σου τη βαζελίνη, ξεκινώντας από τη ρίζα των βλεφαρίδων έως την άκρη. Μην τραβάς τις βλεφαρίδες γιατί μπορεί να πέσουν ή να καταστραφούν.
  • Επαναλάβε τη διαδικασία και για το άλλο μάτι, και στη συνέχεια να απολαύσε έναν ξεκούραστο ύπνο. Το πρωί, βεβαιώσου ότι έχεις ξεπλύνει καλά τη βαζελίνη, πριν από την εφαρμογή κάθε είδους μακιγιάζ.
  • Η βαζελίνη δεν θα βοηθήσει μόνο στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αλλά θα παρατηρήσεις επίσης μια αλλαγή στην ποιότητα τους.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τις γυναίκες που δικίμασαν για έναν μήαν το serum στις βλεφαρίδες τους: 

 

'Πηγή: shape.gr

TAGS