Εφαρμόζουμε τακτικά ενυδατική κρέμα, δεν παραλείπουμε το αντηλιακό και κάνουμε συχνά καθαρισμό. Φροντίζουμε το δέρμα μας, αλλά συχνά η διαδικασία αυτοματοποιείται, χωρίς να προσαρμόζεται πάντα στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας. 

Οι οποίες μεταφράζονται, συνήθως, σε περισσότερη ενυδάτωση. 

Κάθε φορά που γυρνάς από διακοπές ή κάθε φορά που αλλάζεις περιβάλλον, το δέρμα καλείται να αναπροσαρμοστεί σε νέες συνθήκες που μπορεί να προκαλούν περισσότερη λιπαρότητα ή ξηρασία.

Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση, είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο περιπτώσεις- αρκεί να βρεις το ιδανικό προϊόν που θα κάνει ουσιαστική δουλειά στην επιδερμίδα σου. 

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το σέρουμ με λάδι, της γαλλικής εταιρείας L' Occitane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

H απίστευτα ελαφριά, διάφανη φόρμουλά του από νερό, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάθε σταγόνα έχει μικρές, χρυσές φυσαλίδες από το λάδι Immortelle της L' Occitane, που περιέχει δύο φορές το αντιοξειδωτικό της βιταμίνης Ε. Επίσης, περιέχει μαντζουράνα, η οποία ενισχύει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας απέναντι στις ακτίνες UV, τη ρύπανση και το στρες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το καλύτερο; Με αυτό το σέρουμ, θα κάνεις φυσικό μπότοξ. Το εκχύλισμα του φυτού Acmella oleracea που περιέχει, είναι γνωστό ως μη-ενέσιμο, φυτικό μπότοξ. Έχει άριστες μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, δηλαδή εμποδίζει τις μικροσυσπάσεις των μυών του προσώπου και, σαν αποτέλεσμα, καταπολεμά τις ρυτίδες έκφρασης, στο μέτωπο, τα μάτια και το στόμα. 

Το εφαρμόζεις κάθε βράδυ και ξυπνάς άλλος άνθρωπος. Δοκίμασέ το. 

Δες το εδώ.

L'Occitane Overnight Reset Serum (49 ΕUR)

 

Τα προϊόντα της L' Occitane διατίθενται στην Ελλάδα από τα Notos.

 

TAGS