ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φυσική λάμψη και ευωδιά: Τα μαλλιά σας θα μοσχοβολούν σαν βοτανικός κήπος με αυτό το προϊόν

Ανήκει σε μια νέα, eco-friendly σειρά περιποίησης όπου τα φυσικής προέλευσης συστατικά φτάνουν το 98%.

Φυσική λάμψη και ευωδιά: Τα μαλλιά σας θα μοσχοβολούν σαν βοτανικός κήπος με αυτό το προϊόν

Αν το καλοκαίρι είχε άρωμα, θα ήταν ένα μείγμα από θαλασσινό αεράκι, αντιηλιακό, αλλά και άρωμα λεβάντας, του βοτάνου που ευδοκιμεί στους μεσογειακούς κήπους σκορπίζοντας γενναιόδωρα τις μοβ πινελιές των ανθών του και την απαλή, χαλαρωτική ευωδιά του. Ένα φυτό ανθεκτικό στις συνθήκες του ελληνικού καλοκαιριού κι όμως τόσο μα τόσο ευεργετικό, από όλες τις απόψεις. Η λεβάντα έγινε η πρώτη ύλη και για μια νέα σειρά ενυδάτωσης των μαλλιών, την Botanicals Fresh Care Lavender.

Ανήκει στην καινούρια, φυτική σειρά περιποίησης μαλλιών της L' Oreal Paris, την Botanicals Fresh Care με eco-friendly φιλοσοφία, που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκες και potion. Έχει σχεδιαστεί σεβόμενη τόσο την ποιότητα των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής, όσο και το περιβάλλον, τις πηγές των προϊόντων και τις κοινότητες των παραγωγών. Οι πρώτες ύλες της συλλέγονται με προσοχή και με ειδικά προσαρμοσμένες διαδικασίες εκχύλισης ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα και η λειτουργικότητα τους που βρίσκεται στη δύναμη της φύσης. Χρησιμοποιείται η διαδικασία της ψυχρής πίεσης στην περίπτωση των ελαίων από σπόρους, αυτή της θερμής απόσταξης στην περίπτωση των αιθέριων ελαίων, και η διαδικασία του μουλιάσματος για άλλες θερμό-ευαίσθητες συνθέσεις.

Φυσική λάμψη και ευωδιά: Τα μαλλιά σας θα μοσχοβολούν σαν βοτανικός κήπος με αυτό το προϊόν
Lavender Soothing Shampoo, Botanicals Fresh Care, L' Oreal

Η σειρά Botanicals Fresh Care έχει αναπτύξει ειδικές συνθέσεις για να εκπληρώσουν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών, χρησιμοποιώντας μια ειδική σύνθεση από λάδι σόγιας και καρύδας, ώστε τα μαλλιά να αποκτούν αμέσως απαλή υφή και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Πέρα από την Botanicals Fresh Care Lavender, περιλαμβάνει ακόμα τρεις σειρές:

Botanicals Fresh Care Argan & Safflower: σειρά θρέψης για ξηρά μαλλιά με έλαια αργκάν και σαφράν. Για εσάς που έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, τη λύση δίνουν το έλαιο αργκάν & το έλαιο σαφράν, καθώς τα βασικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων φυτικών συστατικών είναι ότι αναδομούν τα μαλλιά απαλά από τη ρίζα ως τις άκρες.

Argan & Safflower Nourishing Potion, Botanicals Fresh Care, L' Oreal Paris.

Botanicals Fresh Care Ginger & Coriander: σειρά ενδυνάμωσης για εύθραυστα μαλλιά με εκχύλισμα τζίντζερ και έλαιο κορίανδρου: Δε χρειάζεται να αγχώνεστε πια για τα εύθραυστα μαλλιά σας, απλά αγαπήστε τα και φροντίστε τα με τη νέα σειρά ενδυνάμωσης με εκχύλισμα τζίντζερ & έλαιο κορίανδρου. Η σύστασή της μπορεί ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή να θωρακίσει τα μαλλιά σας και να μειώσει τη φθορά.

Ginger & Coriander Strengthening Conditioner, Botanicals Fresh Care, L' Oreal Paris

Botanicals Fresh Care Rose & Geranium: σειρά λάμψης χρώματος για βαμμένα μαλλιά με έλαιο ροδοπέταλων και αιθέριο έλαιο γερανίου. Η σειρά αυτή με πρώτες ύλες τα έλαια ροδοπέταλων και τα αιθέρια έλαια γερανιού έχει δημιουργηθεί για να ανανεώσει τη λάμψη των μαλλιών σας και να θωρακίσει το χρώμα τους.

Rose & Geranium Radiance Mask, Botanicals Fresh Care, L' Oreal Paris.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας να δημιουργήσουμε την νέα γενιά φυσικών και υψηλής τεχνογνωσίας μεθόδων η οποία συνοψίζεται στη νέα σειρά Botanicals Fresh Care με 98% φυσικής προέλευσης συστατικά στα conditioners, τις μάσκες και τα treatments μας για αποδεδειγμένα καλύτερα αποτελέσματα. Η σειρά Botanicals έχει αναπτυχθεί με στόχο να χαρίσει αυθεντική υπογραφή στην περιποίηση μαλλιών με μοναδικές υφές και αρώματα, αλλά και με φυσικά συστατικά τα οποία δείχνουν σεβασμό στη σύνθεση και το περιβάλλον.

»Οι vegan φόρμουλες δεν εμπεριέχουν ζωικά συστατικά, ενώ η σειρά αυτή λέει “όχι” στο animal testing. Επιπλέον, όλες οι φόρμουλες της σειράς Botanicals είναι βιοδιασπώμενες σε μεγάλο βαθμό (minimum στο 94%) και έχουν δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον» δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Scientific Communications Director της L’Oreal Paris.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.