Μετά από πολλές εβδομάδες lockdown, μια αλλαγή στα μαλλιά μας, τηρούμενων βέβαια των υγειονομικών μέτρων, μπορεί να λειτουργήσει ανανεωτικά, όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και τη διάθεσή μας.

Είναι εκπληκτικό, μάλιστα, πόσο πολύ μπορεί να μας κολακεύσει το σωστό χρώμα, που δείχνει φυσικό πάνω μας ενώ ταυτόχρονα μας φωτίζει. Πηγή έμπνευσης μπορεί να γίνει το νέο λουκ της Μπέττυς Μαγγίρα, που μοιράστηκε σε πρόσφατη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Με λίγο μπαλεγιάζ, φαίνονται όλα πιο φωτεινά!! Σύντομα θα πατήσουμε και αμπραγιάζ και θα ξεχυθούμε ξε-μάσκωτοι στις παραλίες!! Θα περάσει κι αυτό! Πού θα πάει!» γράφει με αισιοδοξία, ενώ ποζάρει με ένα ανοιχτό καστανό χρώμα. 

Τι είναι το μπαλεγιάζ όμως; Σε αυτή τη γαλλική τεχνική, που μπορεί να εφαρμοστεί και σε φυσικά και σε βαμμένα μαλλιά, το χρώμα απλώνεται με το χέρι και όχι με σκουφάκια ή αλουμινόχαρτα, προσθέτοντας φωτεινές και ταυτόχρονα φυσικές ανταύγειες, ιδανικές για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις. Τέλειο για καστανά και ξανθά μαλλιά, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, πέρα από μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά στη ρουτίνα του λουσίματος και της θρέψης τους.

Δείτε το νέο χρώμα μαλλιών της Μπέττυς Μαγγίρα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS