Οι Viktor & Rolf βάζουν φωτιά στον κόσμο των αρωμάτων παρουσιάζοντας για άλλη μία φορά μια νέα, βαθιά σαγηνευτική και επαναστατική προσθήκη στην οικογένεια αρωμάτων, το Flowerbomb Midnight.

Το Flowerbomb Midnight είναι η μετεξέλιξη του Flowerbomb. Του εμβληματικού αρωματικού φίλτρου που κυκλοφόρησε το 2005, όταν οι Viktor&Rolf θέλησαν να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία: ένα μοντέρνο λουλουδάτο άρωμα που αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας με πλούσιες και συνάμα επιμελώς συνδυασμένες νότες που αφήνουν πίσω τους ένα αλησμόνητο ίχνος.

Σήμερα, οι Viktor&Rolf συνεχίζουν την αφήγησή τους και παρουσιάζουν το Flowerbomb Midnight, μια βόμβα μυστηρίου και αισθησιασμού εμπλουτισμένη με τη σπάνια αρωματική συμφωνία γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα (Night-Blooming Jasmine).

To μαγικό φίλτρο, Flowerbomb Midnight, είναι προστατευμένο σε ένα μπουκάλι που θυμίζει μαύρη διαμαντένια χειροβομβίδα.

Το Flowerbomb Midnight ξεχωρίζει και αγγίζει νέα οσφρητικά όρια αποτελώντας μια αιθέρια, άκρως μυστηριώδη έκρηξη λουλουδιών που θα σας ενθουσιάσει. Αυτό το αισθησιακό και σπινθηροβόλο μαγικό φίλτρο προέρχεται από την όμορφη, ισορροπημένη οσφρητική οικογένεια Chypre-Λουλουδάτων-Φρουτώδων αρωμάτων με το απόλυτα μοναδικό και μυστηριώδες Night-Blooming Jasmine Living™.

Σε συνδυασμό με τη μεθυστική αρωματική συμφωνία πατσουλί και μόσχου που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, κάνει το Flowerbomb Midnight να αποκτά εντυπωσιακό βάθος και αντίθεση, για να αποκαλύπτεται μέσα στη νύχτα μιας δυναμικής γυναίκας που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Δημιουργήθηκε από τους Viktor&Rolf σε συνεργασία με τέσσερις καταξιωμένους αρωματοποιούς και αποτελεί έναν πολύτιμο συνδυασμό του μυστηριώδους Night-Blooming Jasmine Living™ και της συμφωνίας πατσουλί και μόσχου που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, δύο απόλυτα ταιριαστών αρωματικών συμφωνιών. Όταν ενώνονται, συνθέτουν ένα μυστικιστικό άρωμα γεμάτο δυνατότητες και αντιθέσεις: μαύρο και άσπρο, λουλουδάτο και αισθησιακό, σπινθηροβόλο και οικείο.

To μαγικό φίλτρο, Flowerbomb Midnight, είναι προστατευμένο σε ένα μπουκάλι που θυμίζει μαύρη διαμαντένια χειροβομβίδα. Ένα ισχυρό, μυστηριώδες και πολυτελές μεταμεσονύχτιο όπλο μεταμόρφωσης.

Ο avant garde, πολυτελής οίκος μόδας Viktor&Rolf ιδρύθηκε το 1993 από τους Ολλανδούς καλλιτέχνες Viktor Horsting και Rolf Snoeren, και αναγνωρίζεται για την προκλητική Haute Couture και το εμπνευσμένο στυλ του.

Ένα ισχυρό, μυστηριώδες και πολυτελές μεταμεσονύχτιο όπλο μεταμόρφωσης.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS