ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το graphic design του μακιγιάζ μοιάζει δύσκολο αλλά δεν είναι

Το eyeliner δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες make-up artists. Τα νέα προϊόντα είναι τόσο εύχρηστα, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ακόμη και ένα ασταθές χέρι.

Το graphic design του μακιγιάζ μοιάζει δύσκολο αλλά δεν είναι

Το eyeliner είναι ένα σημαντικό εργαλείο μακιγιάζ. Μπορεί να διορθώσει το σχήμα των ματιών, να τα αναδείξει σε πρωταγωνιστές του προσώπου ή να χαρίσει ένταση και βάθος όταν αυτό κριθεί ότι χρειάζεται. Πάνω απ’ όλα, όμως, το eyeliner είναι ένας τρόπος να φέρετε τις τάσεις του μακιγιάζ στα δικά σας μέτρα, όποιο look κι αν θέλετε να πετύχετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε προσωπικότητα σε ένα nude look προσθέτοντας μικρές πινελιές eyeliner στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, όπως είδαμε στα catwalks των Anna Sui και Mugler. Αν είστε οπαδός του ρετρό και της έντονης θηλυκότητας, θα ακολουθήσετε το look που προτείνει ο οίκος Oscar De La Renta και θα δημιουργήσετε μια δυναμική γραμμή eyeliner που θα τρέχει σε όλο το βλέφαρο. Στην περίπτωση, πάλι, που θέλετε κάτι πιο αρτιστίκ, υιοθετήστε την πρόταση του Fendi και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό look με άναρχες γραμμές σε όλο το βλέφαρο. Τέλος, οι πιο μετριοπαθείς θα βρουν το δικό τους δρόμο με την μικρή γραμμή eyeliner στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, όπως έκανε και ο John Galliano.

Ό, τι και αν αποφασίσετε για να ενισχύσετε το μακιγιάζ σας και να εκφράσετε την στυλιστική κουλτούρα σας, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε ένα καλό eyeliner. Εμείς, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα πέντε αγαπημένα μας. Κρατήστε σημειώσεις:

Το graphic design του μακιγιάζ μοιάζει δύσκολο αλλά δεν είναι

  • Master Ink της Maybelline: έχει μύτη μεγάλης ακρίβειας που επιτρέπει την δημιουργία μικρών ή μεγάλων γραμμών. Κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές, matte και satin, για να διαλέξετε ένα πιο διακριτικό ματ ή ένα πιο glossy αποτέλεσμα.

  • So Intense της Sisley: σε μορφή μαρκαδόρου, δίνει τέλειο αποτέλεσμα που διατηρεί την ελαστικότητά του για πολλές ώρες. Στα μεγάλα του συν ότι ταυτόχρονα περιποιείται τα μάτια, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με πεπτίδια, εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου και προβιταμίνη Β5.

  • Eyeliner Gel with Brush της Ck One: αποτελείται από ένα eyeliner σε κρεμώδη μορφή που βρίσκεται σε βαζάκι και ένα πινέλο μεγάλης ακρίβειας, που δίνει την δυνατότητα για δημιουργία διαφορετικών look. Το eyeliner προσφέρει πλούσιο χρώμα και έχει μεταξένια υφή λόγω της gel φόρμουλας από σιλικόνη.

  • Graphic Liner της Make Up Forever: ιδανικό για αρχάριες καθώς έχει μαλακή μύτη που απελευθερώνει την σωστή ποσότητα προϊόντος και κάνει την εφαρμογή απλή. Το αποτέλεσμα είναι έντονο μαύρο και λαμπερό.

  • Creme Eyeliner της Laura Mercier: προϊόν σε βαζάκι, που διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. Ιδανικά, εφαρμόζεται με το Angled Eye Liner Brush, το οποίο χαρίζει υπέροχες γραμμές με μία μόνο κίνηση.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.