ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εσείς κοιμάστε και τα προϊόντα ομορφιάς δουλεύουν

Οι ώρες του ύπνου είναι οι καλύτερες για την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Γι' αυτόν το λόγο, τα προϊόντα νυχτερινής περιποίησης δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

Εσείς κοιμάστε και τα προϊόντα ομορφιάς δουλεύουν

Κατά την διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς αποκατάστασης των φθορών που έχουν συμβεί την ημέρα. Από τις 10:00 το βράδυ μέχρι και το πρωί, τα κύτταρα ανανεώνονται με γοργούς ρυθμούς και η παραγωγή κολλαγόνου αυξάνεται. Αυτές οι ώρες είναι πολύτιμες για την ομορφιά σας και δεν πρέπει να τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες. Εξάλλου, μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα έχει την ευκαιρία να δράσει υπέρ της ανάπλασής της, αφού μόνο τότε ηρεμεί από την επίθεση των ελευθέρων ριζών και των άλλων εξωτερικών παραγόντων που την απασχολούν την διάρκεια της μέρας.

Τη νύχτα, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δώρο στο δέρμα σας. Αρκεί, να εξασφαλίσετε πολλές ώρες, ήσυχου ύπνου και να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα, για να ενισχύσετε τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης. Εμείς, σας παρουσιάζουμε πέντε, μαγικές συνθέσεις που έχουμε δοκιμάσει και ξεχωρίσει. Ιδού, τα όπλα της ωραίας κοιμωμένης:

  1. Εσείς κοιμάστε και τα προϊόντα ομορφιάς δουλεύουν

    Η Premium Masque Suprême της Lierac προτείνεται για βραδινή εφαρμογή και θεωρείται ένα επαναστατικό booster νεότητας, αφού στην σύνθεση του περιέχεται υαλουρονικό οξύ σε ποσοστό συγκέντρωσης που φτάνει το 10% και το σύμπλοκο Premium Cellular, που δρα σε όλα τα σημάδια της γήρανσης. Η υφή της μάσκας είναι τέλεια. Ένα λεπτό φιλμ, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία και ελαστική. Τα αποτελέσματα της; Άμεσα και εντυπωσιακά. Ορατά πιο ξεκούραστη, φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα! Θα την λατρέψετε.

  2. Η Idéalia Skin Sleep της Vichy, μια κρέμα νύχτας που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας ή τύπου επιδερμίδας, και έχει σύνθεση από Βιταμίνη Β3, θρεπτικά έλαια από καρπό βερίκοκου, LHA για αποτελεσματική απολέπιση, υαλουρονικό οξύ, καφεΐνη και αδενοσίνη. Η υφή της κρέμας είναι ένα απαλό gel-balm που αγαπούν ακόμα και οι πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ τα αποτελέσματα που προσφέρει συγκρίνονται εύκολα με μια νύχτα ξεκούραστου και απολαυστικού ύπνου.

  3. Korres, Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial, μια μάσκα επανόρθωσης για την διάρκεια του ύπνου, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Περιέχει έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, βιταμίνη C, αλόη, υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba και μελισσόκερο. Η μάσκα λιώνει κατά την εφαρμογή της στο πρόσωπο με την θερμοκρασία της επιδερμίδας και απορροφάται εύκολα και άμεσα. Τα αποτελέσματα, εντυπωσιακά: η επιδερμίδα δείχνει από το επόμενο πρωί ζωντανή, λαμπερή και νεανική.

  4. Το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ της Lancôme, το εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης νύχτας το οποίο έχει αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες των παραγώγων του ιασμονικού οξέος, για να μπορεί να προσφέρει μοναδική ανάπλαση, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη μέσα σε λίγες ώρες. Η υφή του, σε gel/λάδι, είναι μοναδική. Το προϊόν λιώνει ουσιαστικά στην επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση καθαρότητας και ελαστικότητας που θα σας εντυπωσιάσει. Κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

  5. Το Wake Wonderful Night-Time Facial της Ren μια νυχτερινή θεραπεία λάμψης και αναζωογόνησης, κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες εκτός από τις πολύ ευαίσθητες. Στην σύνθεσή της, υπάρχουν ένζυμα που προσφέρουν ήπια απολέπιση, γλυκογόνο και μαγνήσιο, που προάγουν την κυτταρική ανανέωση, Ωμέγα3, που συντελεί στην αναδόμηση, και γαλακτικό νάτριο που ενυδατώνει σε βάθος και συσφίγγει. Τα αποτελέσματά του είναι ορατά από την πρώτη χρήση, καθώς το πρόσωπο δείχνει πιο φωτεινό, ξεκούραστο, φρέσκο και λαμπερό.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.