Από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, υπήρξαν εμφανείς αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση: οι ποδόγυροι μάκρυναν και η Δούκισσα του Σάσεξ έπρεπε να ξεχάσει επιλογές όπως σκουρόχρωμα βερνίκια στα νύχια και ατημέλητες αλογοουρές. Μετά το Megxit, ωστόσο, και την έξοδο από τα αυστηρά πρωτόκολλα του παλατιού αναμένεται να δούμε την επιστροφή της σε ένα πιο προσωπικό στυλ. Πλέον, θα είναι σε θέση να πειραματιστεί με οποιαδήποτε τάση ομορφιάς θεωρεί ότι της ταιριάζει, όπως οι παρακάτω, που μέχρι τώρα ήταν απαγορευτικές.

Φυσικές μπούκλες: Το πιο κοντινό λουκ της Μαρκλ σε σγουρά μαλλιά που έχουμε δει είναι οι κυματιστές μπούκλες από την εποχή που ήταν ακόμα ηθοποιός, αλλά τα τελευταία χρόνια το ίσιο υπήρξε γι’ αυτήν μονόδρομος. Ποιος ξέρει, τώρα μπορεί να ενδώσει ακόμα και σε ένα εντυπωσιακό afro look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Έντονες σκιές ματιών: Η βασίλισσα Ελισσάβετ είναι, προφανώς, λάτρης των παστέλ, αλλά σίγουρα θα βλεφάριζε αποδοκιμαστικά βλέποντας τη δούκισσα με ένα έντονο χρώμα πάνω από τα μάτια. Πλέον η Μαρκλ μπορεί να ενδώσει σε μια απόχρωση όπως η μπλε σκιά, δυνατή τάση φέτος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Έντονο κραγιόν: Ο makeup artist της Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν, είχε πει κάποτε ότι η δούκισσα δεν αγαπά ιδιαίτερα τα κόκκινα κραγιόν λόγω της «δυσκολίας» τους, αλλά πλέον δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί μήπως λερώσουν την οδοντοστοιχία της στη διάρκεια μιας επίσημης, βασιλικής τελετής. Και ίσως τότε αποφασίσει να φιληθεί με ένα κόκκινο της Βουργουνδίας, που πιθανότατα θα ταιριάζει ιδιαίτερα στην επιδερμίδα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τονισμένο eyeliner: Το χαμηλόφωνο μακιγιάζ της δεν συμφωνεί απόλυτα με αυτή την επιλογή, αλλά στη νέα εποχή της ελευθερίας μπορεί να ενδώσει στο τρεντ, έστω και για την «αλητεία». Θα της πήγαινε πολύ όχι μόνο το διαχρονικό cat-eye, αλλά ακόμα και μια φλούο απόχρωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μακριά νύχια: Τα κοντά, περιποιημένα νύχια ήταν ο μόνιμος συνοδός της Μαρκλ από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας (αν και που και που το έριχνε έξω με ένα σκουρόχρωμο βερνίκι). Πλέον, που δεν θα βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο της βασιλικής και κοινωνικής κριτικής, μπορεί να υιοθετήσει ένα μεγαλύτερο - πάντα μέσα στα όρια του κομψού – μήκος στα νύχια, ιδανικά με μια ουδέτερη απόχρωση μανικιούρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS