Το ένα λανσάρισμα προϊόντος ομορφιάς διαδέχεται το άλλο, υπάρχουν ωστόσο κάποιες καινοτομίες που πραγματικά ξεχωρίζουν από το – ανταγωνιστικό- πλήθος, καθώς δεν προσφέρουν απλά ένα ατού, αλλά αλλάζουν τη ζωή μας. Μια τέτοια φαίνεται να είναι η περίπτωση του Face Halo, που εκ πρώτης όψης μοιάζει με έναν απλό, αν και μεγάλο σε μέγεθος δίσκο ντεμακιγιάζ, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία του, ένα Face Halo αντιστοιχεί σε 500 μαντιλάκια ή δίσκους ντεμακιγιάζ και μπορεί να πλυθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί για πάνω από 200 φορές, μειώνοντας δραστικά τον όγκο των απορριμμάτων που προκύπτει από τη διαδικασία ντεμακιγιάζ. Και, το πιο θεαματικό; Δεν χρειάζεται κάποια λοσιόν για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και τους ρύπους. Απλά το μουσκεύεις σε νερό και καθαρίζεις το πρόσωπό σου, ενώ παράλληλα κάνεις μια ήπια απολέπιση. «Εντυπωσιάστηκα από το πόσο αποτελεσματικά αφαίρεσε αυτός ο δίσκος όλα τα ίχνη μεικάπ από την επιδερμίδα μου χωρίς καθόλου τρίψιμο» σχολίασε η beauty editor Mica Ricketts που το δοκίμασε.

Το μόνο «μειονέκτημα»; Χρειάζεται πλύσιμο μετά από κάθε χρήση. Φαίνεται όμως να αξίζει τον κόπο, αν κάνει όλα όσα υπόσχεται. Επιπλέον, κάθε συσκευασία περιέχει τρία τεμάχια, που μπορείς να πλένεις όλα μαζί, κάθε τρεις μέρες.

Δες το εδώ

Δίσκοι ντεμακιγιάζ Face Halo, www.beautybay.com, €20.25

Δες τρία ακόμα προϊόντα ντεμακιγιάζ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips 125 ml, www.notos.gr, 19,92 €

Δες το εδώ

Μαντηλάκια Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Ρόδι, gr.korres.com

Δες το εδώ

Γαλάκτωμα προσώπου 200 ml, www.dustandcream.gr, 2,50 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

TAGS