Το λούσιμο των μαλλιών είναι μερικές φορές πραγματικά βαρετό. Η όλη διαδικασία αν υπολογίσεις και το χτένισμα των μαλλιών είναι αρκετά χρονοβόρα (ειδικά αν πηγαίνετε συχνά στο γυμναστήριο). Δυστυχώς, έρχεται κάποια στιγμή, όπου τα μαλλιά μας λαδώνουν ειδικά στη ρίζα τους οπότε το λούσιμο είναι απολύτως απαραίτητο.

Τώρα υπάρχει ένας τρόπος για να καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας τις άκρες των μαλλιών σας στεγνές. Ιδού το PonyDry! Η ιδιοφυής εφεύρεση είναι σαν μια κάλτσα για τα μαλλιά σας. Ξεκινάτε πιάνοντας τα μαλλιά σας σε αλογοουρά και τραβήξτε τα μέσα στο μανίκι. Στη συνέχεια, στερεώστε το με το ρυθμιζόμενο ελαστικό κορδόνι που θα τα βοηθήσει να μην βραχούν. Με την αλογοουρά σας καλυμμένη, μπορείτε εύκολα να σαπουνίσετε τις ρίζες στο ντους. Μόλις τελειώσετε, βγάλτε το μανίκι και είστε έτοιμοι! Η ώρα του styling θα μειωθεί κατά το ήμισυ αφού το τριχωτό της κεφαλής σας θα είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να στεγνώσετε.

Ακούγεται σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, έτσι δεν είναι; Αλλά μη βιάζεστε. Η PonyDry δεν είναι για κάθε τύπο μαλλιών. Αν η χαίτη σας είναι από τη φύση της παχιά (ή σγουρή) και τα στεγνώνετε και ισιώνετε τις μπούκλες σας, όταν οι ρίζες σας επανέλθουν στην φυσική τους μορφή, το styling μπορεί να είναι πιο δύσκολo. Ωστόσο, το συγκεκριμένο gadget μπορεί να είναι επαναστατικό για όσους εργάζονται έξω και ιδρώνουν συχνά. Κορίτσια με βαμμένα μαλλιά ή που έχουν κάνει κάποια χημική επεξεργασία στα μαλλιά τους καλό θα ήταν να το προσθέσουν στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών τους ώστε να τα προστατεύσουν από την ξηρότητα και από βλάβες.

 

 

TAGS