«Ω σώμα του καλοκαιριού γυμνό καμένο Φαγωμένο από το λάδι και το αλάτι Σώμα του βράχου και ρίγος της καρδιάς», έγραφε ο Οδυσσέας Ελύτης στο «Σώμα του Καλοκαιριού» μεταφέροντας με γλαφυρότητα και λυρισμό όλα όσα σημαίνει για τον Έλληνα η πιο όμορφη εποχή του χρόνου: Θάλασσα, αλάτι, ήλιος, ανεμελιά και ευτυχία. Λίγα πράγματα μπορείς να γράψεις για το καλοκαίρι ή Θέρος αν προτιμάς, που να μην είναι γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα. Το καλοκαίρι σημαίνει το τέλος μίας δύσκολης και παγωμένης χρονιάς- και τι χρονιάς – και την έναρξη της μεγάλης ημέρας, της υψηλής θερμοκρασίας και των αναζωογονητικών περιπάτων στις πανέμορφες ακρογιαλιές μας.

Το καλοκαίρι σημαίνει το τέλος μίας δύσκολης και παγωμένης χρονιάς- και τι χρονιάς – και την έναρξη της μεγάλης ημέρας, της υψηλής θερμοκρασίας και των αναζωογονητικών περιπάτων στις πανέμορφες ακρογιαλιές μας.

Ο ενθουσιασμός μας αναμφισβήτητα μεγάλος, και η ανυπομονησία μας για τις διακοπές πιο έντονη από ποτέ. Το ελληνικό καλοκαίρι έχει δημιουργηθεί για να το απολαμβάνουμε με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και φέτος. Σύμμαχος και μόνιμος σύντροφός μας τα τελευταία χρόνια, τα εξωτικά προϊόντα HEI POA τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και λεπτομέρεια, ώστε να φροντίζουν σε βάθος δέρμα και μαλλιά τους «καυτούς» μήνες που έχουμε μπροστά μας.

Είναι γεγονός ότι η έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, μπορεί να μας γεμίζει ευφορία, αλλά παράλληλα επιβαρύνει ιδιαίτερα την επιδερμίδα αλλά και την ποιότητα των μαλλιών μας. Η συνολική και σε βάθος φροντίδα ήταν και η κινητήριος δύναμη που ενέπνευσε τη HEI POA ώστε να παρουσιάσει ένα νέο πολυχρηστικό λάδι, το οποίο υπόσχεται να περιποιηθεί δέρμα και μαλλιά και να τα κρατήσει λαμπερά και ενυδατωμένα, ακόμα και έπειτα από καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 45 χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά, η HEI POA αντλεί την έμπνευσή της από τα τελετουργικά της Πολυνησίας με βάση το λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.), το οποίο είναι βασικό συστατικό όλων της των προϊόντων. Το REINE DES MARQUISES, προερχόμενο από τις Νήσους Μαρκέζα του Ειρηνικού, αποτελείται κατά 95% από λάδι και υπόσχεται μία στιγμή απόδρασης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

Το REINE DES MARQUISES, προερχόμενο από τις Νήσους Μαρκέζα του Ειρηνικού, αποτελείται κατά 95% από λάδι και υπόσχεται μία στιγμή απόδρασης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

Το πολυχρηστικό λάδι, REINE DES MARQUISES, με συστατικά το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré, προορίζεται για τη φροντίδα σώματος και μαλλιών ενώ συνοδεύεται από ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, τα οποία δημιουργούν αισθήσεις που σας ταξιδεύουν στην καρδιά των νήσων Μαρκέζα, των άγριων και παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Ευεργετικό τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά προτείνεται για καθημερινή χρήση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όλο τον χρόνο, είτε ως εξαιρετική φροντίδα ενυδάτωσης και θρέψης για το σώμα ή και ως λάδι μασάζ είτε ως ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά πριν το λούσιμο.

Το REINE DES MARQUISES με τις πολλαπλές του δράσεις και τα μαγευτικά, εξωτικά του αρώματα, είναι σίγουρο ότι θα έχει τη δική του θέση στη βαλίτσα των διακοπών αλλά και στην καθημερινή μας περιποίηση από εδώ και πέρα.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερωθείτε για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης εδώ

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS