Μια luxury boutique αποκλειστικά για τα μαλλιά σας: Κι εκεί που νομίζεις πως ένα κομμωτήριο δεν έχει τίποτα παραπάνω να σου προσφέρει, ένας νέος χώρος εμφανίζεται στη Γλυφάδα για να σου θυμίσει για άλλη μία φορά πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. To Anastasios Hair Style Studio.

Το πολυτελές welcome ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα φλυτζάνι αρωματικών βοτάνων, τα οποία ο ίδιος ο Anastasios έχει επιλέξει προσεκτικά από τα παζάρια της Κωνσταντινούπολης.

Το πολυτελές welcome ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα φλυτζάνι αρωματικών βοτάνων, τα οποία ο ίδιος ο Anastasios έχει επιλέξει προσεκτικά από τα παζάρια της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια η συζήτηση για το προσωπικό στυλ – είτε αυτό αφορά ένα απλό χτένισμα, ένα διαφορετικό κούρεμα, αλλαγή στο χρώμα της βαφής, ή την εβδομαδιαία τελετουργία για τα μαλλιά σας.

Στο Anastasios Hair Style Studio όλα όμως συνδέονται: Γιατί εδώ είναι που μαθαίνεις πως το χρώμα των μαλλιών που θα επιλέξεις, δεν είναι μόνο η βαφή. O Anastasios θα σου αποδείξει πως με μια απλή θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης, ακόμα και με μια μικρή αλλαγή στο κούρεμα μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση που έχει η βαφή σου! Η να την διατηρήσεις λαμπερή για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Η φιλοσοφία του Anastasios Hair Style Studio είναι πως πρέπει να βρεις και να διατηρήσεις την ταυτότητα των μαλλιών σου. Να γνωρίσεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες τους και να διατηρείς την υγεία και την λάμψη τους καθημερινά.

Στο Anastasios Hair Style Studio όλα όμως συνδέονται: Γιατί εδώ είναι που μαθαίνεις πως το χρώμα των μαλλιών που θα επιλέξεις, δεν είναι μόνο η βαφή.

Μέσα από ένα εξιδεικευμένο πρόγραμμα που ο ίδιος έχει αναπτύξει, προσφέρει, συμβουλευτικές υπηρεσίες ηλεκτρονική διάγνωση του τριχωτού, προσωποποιημένο μενού καθημερινής περιποίησης με στόχο την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών. Η εξειδίκευση του στο χρωματολόγιο, όπως και στις μοναδικές μίξεις για να δημιουργήσει το προσωπικό χρώμα στην κάθε πελάτισσα τον έχουν καθορίσει ως τον ειδικό στις βαφές κάτω από την φιλοσοφία πως τα υγιή μαλλιά είναι πάντα η προτεραιότητα. Το μοναδικό - και συγχρόνως δύσκολο στην εφαρμογή - ξανθό χρώμα είναι η ειδικότητά του, πετυχαίνοντας διαφορετική απόχρωση βασισμένη στο προσωπικό στυλ της κάθε πελάτισσας.

Η ομάδα του Anastasios Hair Style Studio στις πιο νέες τεχνικές και τάσεις μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας εκπαιδεύεται συνεχώς έτσι ένα ευρύτερο φάσμα συμβουλών ώστε να αναδείξει το προσωπικό στυλ της κάθε πελάτισσας. Γιατί όπως αναφέρει και ό ίδιο: ‘’Styling is a ritual, not just another service!’’ Αnastasios Hair Style Studio Αthens : Λαοδίκης 29, Γλυφάδα

Facebook: @anastasioshairstylestudio

Instagram: @anastasiosathens

Anastasios Style Studio Ioannina: Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα / Facebook: @anastassios.gr / Instagram: @anastasios_stylel_studio

*Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική : Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS