ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα ολοκαίνουργιο κομμωτήριο στην καρδιά της Γλυφάδας θα σου σερβίρει τσάι από την Κωνσταντινούπολη

Μια luxury boutique αποκλειστικά για τα μαλλιά σας.

Ένα ολοκαίνουργιο κομμωτήριο στην καρδιά της Γλυφάδας θα σου σερβίρει τσάι από την Κωνσταντινούπολη

Μια luxury boutique αποκλειστικά για τα μαλλιά σας: Κι εκεί που νομίζεις πως ένα κομμωτήριο δεν έχει τίποτα παραπάνω να σου προσφέρει, ένας νέος χώρος εμφανίζεται στη Γλυφάδα για να σου θυμίσει για άλλη μία φορά πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. To Anastasios Hair Style Studio.

Ένα ολοκαίνουργιο κομμωτήριο στην καρδιά της Γλυφάδας θα σου σερβίρει τσάι από την Κωνσταντινούπολη
Το πολυτελές welcome ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα φλυτζάνι αρωματικών βοτάνων, τα οποία ο ίδιος ο Anastasios έχει επιλέξει προσεκτικά από τα παζάρια της Κωνσταντινούπολης.

Το πολυτελές welcome ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα φλυτζάνι αρωματικών βοτάνων, τα οποία ο ίδιος ο Anastasios έχει επιλέξει προσεκτικά από τα παζάρια της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια η συζήτηση για το προσωπικό στυλ – είτε αυτό αφορά ένα απλό χτένισμα, ένα διαφορετικό κούρεμα, αλλαγή στο χρώμα της βαφής, ή την εβδομαδιαία τελετουργία για τα μαλλιά σας.

Στο Anastasios Hair Style Studio όλα όμως συνδέονται: Γιατί εδώ είναι που μαθαίνεις πως το χρώμα των μαλλιών που θα επιλέξεις, δεν είναι μόνο η βαφή. O Anastasios θα σου αποδείξει πως με μια απλή θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης, ακόμα και με μια μικρή αλλαγή στο κούρεμα μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση που έχει η βαφή σου! Η να την διατηρήσεις λαμπερή για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Η φιλοσοφία του Anastasios Hair Style Studio είναι πως πρέπει να βρεις και να διατηρήσεις την ταυτότητα των μαλλιών σου. Να γνωρίσεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες τους και να διατηρείς την υγεία και την λάμψη τους καθημερινά.

Στο Anastasios Hair Style Studio όλα όμως συνδέονται: Γιατί εδώ είναι που μαθαίνεις πως το χρώμα των μαλλιών που θα επιλέξεις, δεν είναι μόνο η βαφή.

Μέσα από ένα εξιδεικευμένο πρόγραμμα που ο ίδιος έχει αναπτύξει, προσφέρει, συμβουλευτικές υπηρεσίες ηλεκτρονική διάγνωση του τριχωτού, προσωποποιημένο μενού καθημερινής περιποίησης με στόχο την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών. Η εξειδίκευση του στο χρωματολόγιο, όπως και στις μοναδικές μίξεις για να δημιουργήσει το προσωπικό χρώμα στην κάθε πελάτισσα τον έχουν καθορίσει ως τον ειδικό στις βαφές κάτω από την φιλοσοφία πως τα υγιή μαλλιά είναι πάντα η προτεραιότητα. Το μοναδικό - και συγχρόνως δύσκολο στην εφαρμογή - ξανθό χρώμα είναι η ειδικότητά του, πετυχαίνοντας διαφορετική απόχρωση βασισμένη στο προσωπικό στυλ της κάθε πελάτισσας.

Η ομάδα του Anastasios Hair Style Studio στις πιο νέες τεχνικές και τάσεις μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας εκπαιδεύεται συνεχώς έτσι ένα ευρύτερο φάσμα συμβουλών ώστε να αναδείξει το προσωπικό στυλ της κάθε πελάτισσας. Γιατί όπως αναφέρει και ό ίδιο: ‘’Styling is a ritual, not just another service!’’ Αnastasios Hair Style Studio Αthens : Λαοδίκης 29, Γλυφάδα

Facebook: @anastasioshairstylestudio

Instagram: @anastasiosathens

Anastasios Style Studio Ioannina: Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα / Facebook: @anastassios.gr / Instagram: @anastasios_stylel_studio

*Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική : Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.