Πανικός και φρενίτιδα έχει σημειωθεί στη Μεγάλη Βρετανία από το νέο προϊόν που λάνσαρε η εταιρία Νο7 και το οποίο υπόσχεται δραματική ανανέωση της επιδερμίδας μετά από μόλις μερικές εφαρμογές. 

Ο λόγος για το Line Correcting Booster Serum, το καινούργιο serum των κλινικών εργαστηρίων της No7,  το οποίο έχει καταλήξει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει το απόλυτο καλλυντικό hype των ημερών που διανύουμε, ενώ κάθε δύο δευτερόλεπτα που περνάνε ένα μπουκαλάκι φεύγει από τα ράφια. 

Το μυστικό πίσω από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του νέου serum είναι το ότι δεν χρειάζεται να το απλώσεις σε όλο σου το πρόσωπο αλλά αρκεί να τοποθετήσεις μικρές ποσότητες πάνω στις ρυτίδες που θέλεις να «γεμίσεις» και η διαφορά θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Το Line Correcting Booster Serum είναι το πρώτο προϊόν μίας ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικών προϊόντων που πρόκειται να λανσάρουν τα No7 σε συνεργασία με τα Boot's, την πιο διάσημη αλυσίδα φαρμακείων σε ολόκληρη την Αγγλία. Ίσως βέβαια κάποιος να αναρωτηθεί εύλογα αν όλος ο χαμός γύρω από το serum είναι έστω και λίγο δικαιολογημένος.

Δες το εδώ

No7 Laboratories LINE CORRECTING Booster Serum 15ml, £38.00

Tα Boot's υποστηρίζουν πως σύμφωνα με κριτικές των πελατών τους το  Line Correcting Booster Serum έχει την δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο προς τα πίσω για 5 ολόκληρα χρόνια, ενώ μία πελάτισσα του καταστήματος δηλώνει πως μέσα σε μόλις 14 ημέρες είδε σημαντική αλλαγή στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Την ίδια στιγμή, άλλοι καταναλωτές υποστηρίζουν πως είδαν για πρώτη φορά διαφορά στην επιδερμίδα τους - ακόμα και στα πιο δύσκολα και επίμονα σημεία του δέρματος - και πως το δέρμα τους μοιάζει 5 χρόνια νεότερο μετά την χρήση του προϊόντος.

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν το  Line Correcting Booster Serum με το μπότοξ, αφού ισχυρίζονται πως είχε πιο εντυπωσιακά αποτέλεσμα πάνω τους από τις φορές που έλαβαν θεραπεία με κάποιο ενέσιμο προϊόν.Τα ποσοστά μάλιστα πίσω από τις συγκεκριμένες απαντήσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακά με το 77% να απαντά πως έμειναν περισσότερο ικανοποιημένες από το  Line Correcting Booster Serum απ' ότι από μία θεραπεία μπότοξ και το 73% να τονίζει πως είναι πολύ λιγότερο πιθανό να ξανακάνει μπότοξ ξανά στο μέλλον.

 

 

TAGS