0
SHARES

Η Biotherm γνωρίζει ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί -από την Κίνα μέχρι την Αίγυπτο, την Κολομβία και ακόμα παραπέρα- αξιοποιούσαν για αιώνες τις εξαιρετικές θεραπευτικές δυνάμεις των ορυκτών λίθων. Τους κονιορτοποιούσαν και τους ενσωμάτωναν σε μυστηριώδη ελιξίρια. Έτσι γεννήθηκε η παραδοσιακή ιατρική μέθοδος της λιθοθεραπείας.

Το 2019, η Biotherm αποκαλύπτει το EAU FUSION. Το EAU FUSION συμπληρώνει την γκάμα των 4 θρυλικών L’Eau : του Eau d’Energie, του Eau Pure, του Eau Vitaminé και του l’Eau.

Εμπνευσμένη από αυτή τη μέθοδο, η Biotherm υιοθετεί τον ρόλο ενός σύγχρονου αλχημιστή και παρουσιάζει το άρωμα EAU FUSION, μια νέα θεραπευτική εμπειρία για απόλυτη ευεξία.

Ανακινήστε το, αναμίξτε το και δημιουργήστε ένα θεραπευτικό νέφος θετικής ενέργειας. Στο EAU FUSION, το νερό ενώνεται με έναν λίθο, για να ενισχύει τη ζωτική σας ενέργεια.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ: Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΤΗ ΛΙΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο πολυάσχολος σύγχρονος τρόπος ζωής σημαίνει ότι αναζητούμε συνεχώς ένα αντίδοτο. Συχνά, η απάντηση κρύβεται στην αρχαία σοφία. Αξιοποιώντας τη στροφή προς τους θεραπευτικούς λίθους και τους κρυστάλλους, το EAU FUSION υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία ευεξίας.

Στο παρελθόν, οι ξεχωριστές ιδιότητες και η ενέργεια κάθε λίθου χρησιμοποιούνταν για διαφορετικούς σκοπούς. Όταν εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα σημεία παλμών ή ενσωματώνονται σε καλλυντικά προϊόντα, οι θεραπευτικοί λίθοι έχουν τη δύναμη να καταπραΰνουν τους σωματικούς πόνους και να εξισορροπούν το σώμα και το πνεύμα.

Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωρίζει ο πράσινος τουρμαλίνης: αποτελεί τον ισχυρότερο λίθο στη λιθοθεραπεία και έχει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Το EAU FUSION, το πρώτο άρωμα που περιέχει 100% φυσική σκόνη τουρμαλίνη, αξιοποιεί αυτή την εξαιρετική δύναμη, για να αποκαθιστά τη ροή ενέργειας στο σώμα, ενώνοντας τον λίθο με νερό. Λειτουργώντας σαν μαγνήτης, ο πράσινος τουρμαλίνης απορροφά την αρνητική ενέργεια – και στη συνέχεια ενισχύει την ανθεκτικότητα του σώματος και του πνεύματος. Οι πόνοι και το στρες εξαλείφονται. Σας περιβάλλει μια νέα αύρα θετικής ενέργειας. Ενισχυμένη και ανανεωμένη, η ζωτική σας ενέργεια σας κάνει να λάμπετε.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΝ ΝΙΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΥΡΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

  • Μια πρωτόγνωρη εμπειρία: ανακινήστε απλώς το μπουκάλι, για να αναμιχθεί το μίγμα νερού και λίθου, να ενεργοποιηθούν τα συστατικά και να δημιουργηθεί ένα αρωματικό νέφος ευεξίας.
  • Εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια σπινθηροβόλων εσπεριδοειδών, προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ευεξίας:
  • Νότες κορυφής: Αιθέρια έλαια σπινθηροβόλων εσπεριδοειδών για αναζωογόνηση και τόνωση.
  • Νότες καρδιάς: Μεταλλική συμφωνία για ζεστασιά και αίσθηση μυστηρίου.
  • Νότες βάσης: Ένας ξυλώδης τόνος για εθιστικό βάθος.

Αφήστε το νερό να ενωθεί με τον πράσινο τουρμαλίνη και παραδοθείτε στη θεραπευτική αύρα. Ανακινήστε απλώς το μπουκάλι του EAU FUSION, για να ενισχύσετε τη ζωτική σας ενέργεια.

Λίγα λόγια για την Biotherm:

Πρωτοπόρος στη βιολογία του δέρματος. Από το 1952, ό ταν ανακάλυψε τα ευεργετικά οφέλη του Life Plankton™, η Biotherm αξιοποιεί την απίστευτη θεραπευτική δύναμη του Life Plankton™ σε προηγμένες λύσεις περιποίησης της επιδερμίδας. Χάρη στην εξειδίκευσή της στη Βιοτεχνολογία, η μάρκα ενσωματώνει τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά σε ασύγκριτα απολαυστικές συνθέσεις για υγιή και ενεργή ομορφιά. Η Biotherm προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές με περισσότερα από 130 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, τα οποία είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας , όλες τις ανάγκες και όλους τους τρό πους ζωής . Στα θρυλικά προϊό ντα της μά ρκας περιλαμβά νονται τα Life Plankton™ Essence, Aquasource Gel, Blue Therapy Serum και Lait Corporel.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS