Αν αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στα μαλλιά σου, το 2020 μπήκε φορτωμένο με πολλές νέες - ή μάλλον παλιές αλλά ανανεωμένες – ιδέες. Κουρέματα με ρετρό καταβολές, προσαρμοσμένα στο σήμερα, υπόσχονται να κολακεύσουν και να ομορφύνουν όλες τις γυναίκες, με κάθε σχήμα προσώπου και σε κάθε ηλικία και στυλ. Ποια είναι τα κορυφαία;

-Το 60s bob look επιστρέφει, σε όλες τις πιθανές εκδοχές του. Η Natalie James, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Vent Blow Dry Bar, πιστεύει ότι έρχεται φέτος «σε όλα τα στυλ του, δριμύτερο. Τα bobs είναι όμορφα και εύκολα στο styling, απλά λούζεσαι και βγαίνεις από το σπίτι». Αν πάντως δεν είσαι σίγουρη ότι σου πηγαίνει, ξεκίνησε από μια πιο μακριά παραλλαγή του και στη συνέχεια, αν θέλεις, το κονταίνεις κι άλλο.

-Ανάμεσα στα κουρέματα του 2020 που μας έρχονται από τα 70s και 80s ξεχωρίζει το shag, το ατημέλητο αυτό, ροκ λουκ με τις αφέλειες και το φιλάρισμα. Το μεγάλο ατού του, πέρα από το ανεπιτήδευτο, je ne sais quoi ύφος που προσδίδει, είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, όπως επιβεβαιώνει η hair stylist Jessica Puglia.

-Οι αφέλειες θα είναι hot φέτος είτε πάρα πολύ κοντές είτε μακριές. Επειδή διαφορετικά μήκη ταιριάζουν σε διαφορετικά πρόσωπα, προτού αποφασίσεις είναι καλό να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου.

-Και μια μεγάλη έκπληξη: Το haircut Rachel, από τον ομώνυμο χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον στα «Φιλαράκια», ένα από τα πιο εμβληματικά λουκ της, επιστρέφει. Η ίδια πάντως δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαρούμενη γι’ αυτό: «Αγαπώ τον κομμωτή μου, ταυτόχρονα όμως έχει γίνει το χειρότερο μαρτύριό μου γιατί εκείνος ξεκίνησε το καταραμένο κούρεμα Rachel. Πώς να το θέσω; Είναι το πιο άσχημο που έχω κάνει ποτέ. […] Ο κομμωτής μου ήταν τύφλα στο μεθύσι όταν το έκανε».

Δες όλα τα κορυφαία haircuts για το 2020:

Κεντρική φωτό:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS