Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Την εποχή που όλοι θέλουν να είναι έξω, να κάνουν βόλτες, να πηγαίνουν στην παραλία, να φεύγουν για διακοπές ή να σκέφτονται τις διακοπές που έρχονται. Κάθε τέτοια εποχή, τα προβλήματα δεν έχουν καμιά θέση στο κεφάλι μας. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να είναι κανείς ξέγνοιαστος κάτω από τον ήλιο όταν ξέρει ότι εκείνος έχει επιθετικές διαθέσεις και απειλεί την ομορφιά του; Για μια χρονιά, θα ήθελα να είμαι απόλυτα ελεύθερη το καλοκαίρι μου. Και αυτή η χρονιά θα είναι η φετινή. Τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι; Έχοντας την γνώση των κινδύνων και την εμπειρία πολλών ετών, τόσο σαν beauty editor όσο και σαν γυναίκα, θα κάνω την πιο δυνατή συμμαχία με μια αντηλιακή σειρά που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και θα μπορώ να απολαμβάνω χωρίς κανέναν προβληματισμό τόσο τις βόλτες μου στην πόλη όσο και τις διακοπές στο νησί. Beat that!

Και όταν λέω δυνατή συμμαχία και εμπιστοσύνη, περιγράφω μια σειρά προϊόντων που θα έχει την τεχνολογία και την σύνθεση για να καλύψει τέλεια κάθε ανάγκη μου. Αρχικά, να μπορεί να κρατά μακριά της επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου έτσι ώστε να μην ανησυχώ για κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο έγκαυμα, για τον καρκίνο του δέρματος που γίνεται κάθε χρόνο και πιο συνηθισμένος ή για τις καφέ κηλίδες που χαλούν την ομοιομορφία της επιδερμίδας μου και με κάνουν να νιώθω άβολα χωρίς μακιγιάζ. Επιπλέον, θα ήθελα κάποιο προϊόν που να μπορεί να πολεμά γενναία τις ελεύθερες ρίζες για να μην κινδυνεύω από πρόωρη γήρανση για να μην ανακαλύπτω κάθε Σεπτέμβρη ρυτίδες και λεπτές γραμμές που με κάνουν να τσακώνομαι με την καθρέφτη μου και, τέλος, να είμαι σίγουρη πως η επιδερμίδα μου θα διατηρηθεί, όλη την καυτή εποχή του χρόνου, ελαστική και ενυδατωμένη και όχι αφυδατωμένη, ξηρή και θαμπή.

Κάτι τελευταίο; Θα ήθελα να είμαι σίγουρη 100% πως έχω εφαρμόσει σωστά το προϊόν μου και δεν έχω αφήσει εκατοστό απροστάτευτο, χωρίς να αναγκάζομαι να επαναλαμβάνω επαλείψεις και να ξοδεύω μια κρέμα την εβδομάδα. Γίνεται;

Ναι, ξέρω ότι είμαι απαιτητική. Επίσης, όμως, ξέρω πως υπάρχουν εταιρίες που ακούν προσεκτικά τις απαιτήσεις μας και κατανοούν βαθιά τις ανάγκες μας. Γι αυτό και όταν μού μίλησαν για τη νέα σειρά Active Sun Screen της Frezyderm δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ ότι πρόκειται για την πιο δυνατή μου συμμαχία κάτω από τον ήλιο.

Δεν είναι ωραίο να περνάς ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι;

 

TAGS