Όσες γυναίκες έχουμε μαύρους κύκλους από την εφηβεία μας ακόμα, θα μπορούσαμε να απαρνηθούμε σχεδόν όλα τα προϊόντα ομορφιάς μας εκτός από το concealer. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, να αναζητώ εφημερεύον φαρμακείο γιατί μου τελείωσε απροειδοποίητα το απόθεμα στο σπίτι και έπρεπε να προετοιμαστώ για ένα σημαντικό ραντεβού. Πλέον όμως δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις ένα αληθινά αποτελεσματικό προϊόν. Ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς που συνδυάζουν την εκπληκτική τιμή με την καλή κάλυψη είναι το νέο λανσάρισμα της Ordinary, που μπορούμε να βρούμε online μόλις για 6 ευρώ.

Το μόνο μειονέκτημα; Είναι πρακτικά αδύνατον να δοκιμάσουμε κάθε μία από τις 36 αποχρώσεις, στις οποίες διατίθεται, για να καταλήξουμε στην ιδανική για εμάς. Με τόσο χαμηλή τιμή, ωστόσο, μπορούμε άνετα να αγοράσουμε 2-3 διαφορετικούς τόνους κατά προσέγγιση και να χαρίσουμε σε φίλες αυτούς που μας ταιριάζουν λιγότερο. Και πάλι θα μας έρθει πιο οικονομικά από άλλες προτάσεις της αγοράς, αν μάλιστα σκεφτούμε ότι με αυτό τον τρόπο κάνουμε μια επένδυση και για το μέλλον.

Ευχάριστα ξαφνιασμένη δηλώνει από τη χρήση του η beauty editor Shannon Lawlor, πάντως: «Λόγω των μαύρων κύκλων μου, έχω δοκιμάσει σχεδόν όποιο concealer υπάρχει και η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα που προσφέρουν πραγματική κάλυψη μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού.[…] Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα». 

«Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα»

Επιπλέον, όπως μας διαβεβαιώνει η συντάκτρια ομορφιάς, το νέο concealer της Ordinary δεν έχει την πηχτή υφή που «σπάει» στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τονίζοντάς τις αντί να τις κρύβει, όπως κάνουν πολλά άλλα προϊόντα της κατηγορίας του. «Η κρεμώδης φόρμουλά του απλώνεται αψεγάδιαστα στην επιδερμίδα προσφέροντας κάλυψη και είναι τέλεια τόσο για αρχάριες όσο και για ειδικούς. Βασικά, είναι τόσο καλό που από τότε που το πρωτοδοκίμασα, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα». Η αδυναμία του, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι δεν έχει εξίσου καλή καλυπτική δράση για σπυράκια, αλλά αν το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι δυσχρωμίες και οι μαύροι κύκλοι, μπορούμε να ποντάρουμε άνετα σε αυτό.

Δείτε το εδώ

The Ordinary Concealer, theordinary.deciem.com, 5.80 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS