0
SHARES

Η μάσκαρα υπήρξε ανέκαθεν στο επίκεντρο της Έρευνας της Helena Rubinstein. Φέτος, με όπλο την αστείρευτη και ξεχωριστή κληρονομιά, η μάρκα αντλεί έμπνευση από τις προσδοκίες των ίδιων των γυναικών και δημιουργεί την πρώτη της υβριδική μάσκαρα, τη LASH CC CARBON CARE, που συνδυάζει ιδανικά τις ιδιότητες του μακιγιάζ και της περιποίησης. Οι βλεφαρίδες γίνονται ανάλαφρες σα φτερό, θρέφονται, αποκτούν έντονο μαύρο χρώμα και εξαιρετικό μήκος. 

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Η μάσκαρα υπήρξε ανέκαθεν στο επίκεντρο της Έρευνας της Helena Rubinstein. Η ιδρύτριά μας δημιούργησε την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα το 1939. Το 1958, έφερε ακόμα μια φορά την επανάσταση, εφευρίσκοντας την πρώτη αυτόματη επαναπληρούμενη μάσκαρα: την Mascara-Matic, που αργότερα μετονομάστηκε σε Long Lash. Αντλώντας έμπνευση από αυτή τη μοναδική και απαράμιλλη κληρονομιά, συνεχίζουμε την αποστολή της Helena Rubinstein με άλλα λόγια, συνεχίζουμε να καινοτομούμε. 

Το 2017, η μάρκα αντλεί έμπνευση από τις προσδοκίες των ίδιων των γυναικών και δημιουργεί μια μάσκαρα που ενισχύει και προστατεύει τις βλεφαρίδες τους. Οι κλασσικές μάσκαρα συνήθως κάνουν τις βλεφαρίδες άκαμπτες, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται και να πέφτουν κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ. Η μάρκα της Helena Rubinstein, με θεμέλιο τη μακρά εμπειρία και την τεχνογνωσία της στα καλλυντικά προϊόντα, πρωτοπορεί δημιουργώντας την πρώτη της υβριδική μάσκαρα: τη LASH CC CARBON CARE. 

Η LASH CC σπάει τους κανόνες συνδυάζοντας τις αλληλοσυμπληρωματικές ιδιότητες του μακιγιάζ και της περιποίησης: οι βλεφαρίδες γίνονται ανάλαφρες σα φτερό, θρέφονται, αποκτούν έντονο μαύρο χρώμα και εξαιρετικό μήκος.

LASH CC CARBON CARE: Βλεφαρίδες ανάλαφρες σαν φτερό, με έντονο μαύρο χρώμα.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η LASH CC κάνει τη διαφορά με τη μοναδική της συσκευασία: ένα σωληνάριο που διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις θρεπτικές ιδιότητες της σύνθεσης. Είναι εξοπλισμένη με ένα μακρύ και πυκνό βουρτσάκι, ανάλαφρο σαν φτερό. Οι 750 ίνες του – αντί των 350 που έχουν τα συνήθη βουρτσάκια – είναι λεπτές και κοίλες, ώστε να αιχμαλωτίζουν τη σύνθεση πιο αποτελεσματικά και να κάνουν τις βλεφαρίδες πλούσιες και απαλές, έντονες και απόλυτα μαύρες. Η LASH CC ήρθε να ταράξει τα νερά στον κόσμο της μάσκαρα, τόσο με τον σχεδιασμό όσο και με τη σύνθεσή της.

Η ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΡΕΜΑΣ

Η LASH CC θρέφει, δυναμώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες. Η σύνθεσή της εμπεριέχει σε ποσοστό 5% τρία θρεπτικά πολύτιμα έλαια: Το καστορέλαιο, γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποτελείται κατά περισσότερο από 90% από τριγλυκερίδια. Τα λιπίδια αυτά θρέφουν τις βλεφαρίδες χάρη στις μαλακτικές τους ιδιότητες. Επίσης, κατανέμουν ομοιόμορφα και με εξαιρετική ένταση τις μαύρες χρωστικές της LASH CC. Ο υψηλός δείκτης διάθλασης του καστορέλαιου εξασφαλίζει λάμψη και μεταξένιο τελείωμα στις βλεφαρίδες.

Το αργανέλαιο χρησιμοποιείται στο Μαρόκο σαν παραδοσιακή φαρμακευτική θεραπεία. Είναι εκ φύσεως πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως τα Ωμέγα 6, καθώς και σε Βιταμίνη E. Δυναμώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες χαρίζοντάς τους απαλότητα.

Το έλαιο καμέλιας είναι άοσμο και δεν αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση. Οι γυναίκες στην Ανατολή το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες για τη φροντίδα και τον καλλωπισμό των μαλλιών τους. Αποτελείται κυρίως από τριγλυκερίδια ελαϊκού και λινολεϊκού οξέος, ενώ αντίστοιχα υψηλή είναι και η περιεκτικότητά του σε Ωμέγα 9 και 6. Απορροφάται από τις ίνες των βλεφαρίδων, προσφέροντάς τους θρέψη, απαλότητα και λάμψη. 

Τα Εργαστήρια Helena Rubinstein ενίσχυσαν την πρωτοποριακή αυτή σύνθεση προσθέτοντας Αργινίνη και Madecassoside για την προστασία και την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων.

Η LASH CC προσφέρει όλη τη θρέψη μιας κρέμας και αναζωογονεί τις βλεφαρίδες. Ανάλαφρες σαν φτερό, γίνονται απαλές, πλούσιες και λαμπερές.

Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η LASH CC είναι ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, καθώς η σύνθεσή της δεν περιέχει καθόλου κηρούς – βασικός υπαίτιος για την ακαμψία των βλεφαρίδων. Οι κηροί αντικαθίστανται από ένα πυκνωτικό έλαιο, ώστε οι βλεφαρίδες να καλυφθούν πλήρως παραμένοντας, όμως, ελαστικές. Η σύνθεση αυτή είναι πολύ λιγότερο λευκή και αδιαφανής σε σχέση με μια συνηθισμένη μάσκαρα, εντείνοντας έτσι το έντονο μαύρο χρώμα των χρωστικών της LASH CC.

Η Helena Rubinstein προσέθεσε επίσης στη σύνθεση της LASH CC μια επιφανειοδραστική ουσία: το Cera-Like. Το νέο αυτό συστατικό γεμίζει τα κενά μεταξύ των διαφορετικών πλακών κερατίνης των βλεφαρίδων που καταστρέφονται με τον καιρό. Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ είναι πιο καθαρό, πιο ακριβές και πιο εκλεπτυσμένο.

Τέλος, η LASH CC προστατεύει τις βλεφαρίδες ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, χάρη στο συνδυασμό πολυμερών με διαφορετικό επίπεδο ελαστικότητας. Αυτό το λείο φιλμ με το γυαλιστερό τελείωμα αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες με εξαιρετική σταθερότητα, εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια και τέλεια καμπύλη, χωρίς να μουντζουρώνει. Ντυμένες στο απόλυτο μαύρο, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, αποκτούν σχήμα και όγκο. Το βλέμμα «ανοίγει» και αποκτά ένταση.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Η LASH CC προσφέρει υβριδική εφαρμογή: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της σε όσες στρώσεις θέλετε έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή ένταση, ή σαν βάση κάτω από την αγαπημένη σας μάσκαρα LASH QUEEN. Εφαρμόστε τη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων, και έπειτα σύρετε το βουρτσάκι προς τις άκρες ακολουθώντας τη φυσική φορά των βλεφαρίδων.

Επίσης, με τη LASH CC το ντεμακιγιάζ γίνεται εύκολο. Η σύνθεσή της αποκολλάται αμέσως μόλις τη δουλέψετε με τα δάχτυλά σας και λίγο ζεστό νερό, εξασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετικά απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ, που σέβεται τις βλεφαρίδες σας. Μπορείτε επίσης να την αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι εμποτισμένο με λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ. Η LASH CC θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες, από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεσή της.

Η LASH CC θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες, από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεσή της.

Η LASH CC

γλιστρά ανάλαφρα στις βλεφαρίδες για το 98%

έχει μακρά διάρκεια για το 94%

καλύπτει κάθε βλεφαρίδα για το 92% 

απλώνεται ομοιόμορφα σε όλες τις βλεφαρίδες για το 90%

καθιστά δυνατή την επίτευξη ευπροσάρμοστης έντασης στο μακιγιάζ για το 89%

προσφέρει φυσικό όγκο για το 84%

δίνει αμέσως ένταση στα μάτια για το 84%

εξασφαλίζει σχήμα και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες για το 81%

«Το βουρτσάκι επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή» για το 95% των γυναικών.

Η LASH CC

είναι τόσο άνετη ώστε να μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα για το 94% 

κάνει τις βλεφαρίδες ανάλαφρες και πλούσιες, σαν να μην έχουν καθόλου μάσκαρα για το 86%

έχει κρεμώδη υφή για το 86%

φαίνεται να προστατεύει τις βλεφαρίδες για το 76%

κάνει τις βλεφαρίδες πιο όμορφες για το 76%

«Το βουρτσάκι είναι απαλό» για το 100% των γυναικών.

«Το βουρτσάκι προσφέρει αίσθηση άνεσης κατά την εφαρμογή» για το 97% των γυναικών.

Εύκολη και άνετη αφαίρεση του μακιγιάζ*:

Η LASH CC αφαιρείται εύκολα για το 89%

Η αφαίρεση του μακιγιάζ δεν καταστρέφει τις βλεφαρίδες για το 79%

Τιμή: Lash CC Carbon Care 31,99€  

 

 

TAGS