Στα βράχια της Granville ανθίζει ένα άγριο τριαντάφυλλο του οποίου η ομορφιά και η δύναμη αψηφούν την τραχύτητα της αλμύρας του Νορμανδικού κλίματος. Από αυτό το θαύμα της ανθεκτικότητας είναι δημιουργημένο το τριαντάφυλλο της Granville, ένα θρυλικό λουλούδι με εξαιρετικό μικρο-θρεπτικό πλούτο. Αυτό το πολύτιμο δώρο ενσταλάχτηκε στο Micro-Huile de Rose. 

Το άγχος, η κούραση, ο γρήγορος ρυθμός της σύγχρονης ζωής. Σήμερα, το δέρμα γερνάει γρήγορα. Σε μια σημαντική βιολογική ανακάλυψη που αφορά τα nutricosmetics, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior  αποκρυπτογράφησε τους μηχανισμούς της κυτταρικής κόπωσης. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποδειχθεί η σημασία του ρολογιού των γονιδίων του δέρματος, το οποίο χτυπάει σε συνδυασμό με τον κυτταρικό ρυθμό της ζωής, για την καταπολέμηση των φλεγμονών που επιταχύνουν την γήρανση. Ως απάντηση, προσφέρει όλον τον πλούτο του τριαντάφυλλου της Granville: Τα 20 πολύτιμα μικρο-θρεπτικά συστατικά του εκχυλίζονται μέσω μιας παγκόσμια μοναδικής διπλής διαδικασίας και με τη δύναμη ζωής να είναι προστατευμένη μέσα  από μια σύνθεση πρωτοποριακής τεχνολογίας τη μικρο-ενθυλάκωση.

Tα δύο βήματα περιποίησης μίας νέας σειράς υψηλής τεχνολογίας.

Η προέλευση του πλούτου

Το τριαντάφυλλο της Granville ευδοκιμεί στα γαλήνια εδάφη της κοιλάδας του Λίγηρα. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά μιας αρχαίας ηπειρωτικής θάλασσας, αυτή η εξαιρετική γη διαθέτει τεράστιο μικρο-θρεπτικό πλούτο. Ο ποταμός Λίγηρας  και οι πολλές πλημμύρες των παραποτάμων του, ακόμα και σήμερα μεταφέρουν λάσπη και ίζημα στο έδαφος, κάνοντάς το εξαιρετικά γόνιμο. Εδώ ανθίζει το τριαντάφυλλο της Granville χωρίς την παραμικρή ποσότητα χημικών λιπασμάτων. Όπως κάθε γνήσιο λουλούδι, ξέρει πώς να αξιοποιεί όλους τους πόρους που υπάρχουν στο περιβάλλον του. Αυτό το αληθινό δώρο της φύσης του επιτρέπει να συνθέτει τις οργανικές ενώσεις, που χρειάζεται για να αναπτύξει την ανθεκτικότητα και την ομορφιά του.

Ένα συμπύκνωμα ζωής

Χάρη σε μια πρωτοποριακή φυτοχημική ανάλυση, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior εντόπισε έναν πραγματικό θησαυρό στην καρδιά του λουλουδιού.
Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior δημιούργησε ένα συμπύκνωμα με μικρο-θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μικρο-διατροφικών αναγκών του δέρματος, που είναι απαραίτητα για τη νεανική του ομορφιά.
Βιταμίνες Ε, Β3, Β5 και C αντιοξειδωτικά
• Ωμέγα 3, 6 και 9, λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην αντοχή του ιστού της επιδερμίδας
Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που είναι σύμμαχοι της προστασίας του δέρματος και των συστημάτων επανόρθωσης.
• Αντιοξειδωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, τα οποία προστατεύουν και ενισχύουν τη μήτρα του δέρματος
Ένα αμινοξύ που είναι πηγή ζωτικότητας των κυττάρων.

Το σέρουμ της νέας σειράς περιποίησης του οίκου Dior.

ΗIGH-TECH ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ 

20 μικρο-θρεπτικά συστατικά: σαν πολύτιμα πετράδια που μεταφέρονται από το λουλούδι στο δέρμα. Καθώς είναι τόσο σπάνιο, εύθραυστο και πολύτιμο, ήταν απαραίτητο να αναπτυχθούν νέες μέθοδοι για την εκχύλιση και τη σύνθεσή του, προκειμένου να διατηρηθεί όλη η μικρο-θρεπτική πληρότητα  και ο πλούτος του τριαντάφυλλου της Granville.

ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Για να καταφέρει κάποιος να δημιουργήσει μια σπουδαία περιποίηση δέρματος  θα πρέπει να γνωρίζει  πώς να επινοεί τα πάντα από την αρχή. Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior προκειμένου να δημιουργήσει το MicroHuile de Rose επινόησε μια νέα πρωτοποριακή διεργασία εκχύλισης χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, που είναι εξαιρετικά ήπια και ευγενική με τα άνθη. Αυτή η διπλή εκχύλιση  συγκεντρώνει όλο το μικρο-θρεπτικό  πλούτο του Rose de Granville. Τα υδρόφιλα μικρο-θρεπτικά συστατικά του λαμβάνονται μέσω μιας αργής, επαναλαμβανόμενης κρύας κλασματοποίησης. Τα  λιπόφιλα μικρο-θρεπτικά συστατικά του πριν φιλτραριστούν εκχυλίζονται χρησιμοποιώντας μικροκύματα και υπερήχους,. Αυτές είναι αργές και ελεγχόμενες διεργασίες, έτσι ώστε να αποφευχθεί απόλυτα η καταστροφή των μορίων.


Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΞΗ NUTRICOSMETIC 

Ένας καταλύτης για την ομορφιά
Το πρώτο ουσιαστικό βήμα στην τελετουργία ομορφιάς.
Καθώς εφαρμόζεται όπως ένας προ-ορός, το Micro-Huile de Rose παρέχει ακριβώς τη σωστή δόση των μικρο-θρεπτικών συστατικών, που είναι απαραίτητα για τη νεανική ομορφιά σε όλους τους τύπους δέρματος. Είτε χρησιμοποιείται κάθε μέρα είτε σαν εντατική θεραπεία, απλώστε το πριν από τον ορό για να εξισορροπηθεί η διατροφική δυναμική του δέρματος που έχει αποσυντονιστεί από την κούραση, το άγχος, τη μη ισορροπημένη διατροφή, το τζετ-λαγκ, ή τις αλλαγές των εποχών.


Ο μεταβολισμός του δέρματος γίνεται πιο αρμονικός κάθε μέρα. Όπως συμβαίνει και με το τριαντάφυλλο της Granville, το δέρμα μπορεί στη συνέχεια να αφομοιώσει πλήρως τα δραστικά συστατικά στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτή η υφή του Micro Huile de Rose για όλους τους τύπους δέρματος γλιστρά κάτω από τη σειρά περιποίησης Dior Prestige για να συμπληρώσει τη δύναμή της και να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη τελετουργία.


Οι οροί της Dior Prestige
• Το ξηρό και υποτονικό δέρμα ανακτά την πλήρη ζωτικότητα του με το  L'Huile Souveraine. Μια πραγματικά ριζοσπαστική θεραπεία, συμπυκνωμένη με 100% φυσικά έλαια, η μεταξένια της υφή ενώνεται άμεσα με το δέρμα. Επαναφέρει τα λιπίδια της επιδερμίδας τόσο έντονα ώστε διπλασιάζονται σε αριθμό. 
* Απαλή και σφριγηλή, αποκαλύπτει μια νέα μορφή ελαστικότητας.

• Για να στοχεύσετε όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης και σε ένα δέρμα που στερείται ελαστικότητας και πυκνότητας, χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με το ‘Le Nectar’. Διαθέτοντας τη σύνθεση που είναι η πιο συμπυκνωμένη σε δραστικά συστατικά στη σειρά περιποίησης Dior Prestige, διορθώνει τόσο τα ορατά όσο και τα αόρατα. Το δέρμα ξαναγεννιέται,  η τελειότητα αναδημιουργείται. Πρωί και βράδυ, το ‘Le Nectar’ επαναφέρει τη νεανική ομορφιά του δέρματος πριν από την εφαρμογή της ‘La Crème’.

La Crème - διαθέσιμη σε 3 υφές: Light, Essential, Rich. ***
Απίστευτα πλούσια και ισορροπημένη, η ‘La Crème’ τυλίγει την επιδερμίδα σε ένα πέπλο απίστευτης άνεσης που περιέχει όλη τη δύναμη του τριαντάφυλλου της Granville: ένα μοναδικό σετ 8 μορίων που δίνουν στο λουλούδι την εξαιρετική δύναμη της ζωής του. Κάθε μέρα ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση περισσότερο από 50%. ** Το δέρμα ανακτά μια εξαιρετική ζωτικότητα. Αφήστε τα δάχτυλά σας να ανακαλύψουν την αίσθηση τελειότητας του ροδοπέταλου.

 

 

 

 

TAGS