Η μάχη με τον χρόνο δεν κερδίζεται με ευχολόγια και με λύσεις που απλά… υπόσχονται.

Η μάχη με το χρόνο κερδίζεται με την επιστήμη και με δεδομένα που έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά. Και αν η εισαγωγή σας φαίνεται κάπως γενική, επιτρέψτε μας να διεισδύσουμε. Και όταν λέμε να διεισδύσουμε, εννοούμε από την επιδερμίδα στο δέρμα. Γιατί αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός προϊόντος που απλά υπόσχεται και αυτού που πραγματοποιεί.

Η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow, η Halle Berry και η Jennifer Aniston αλλά και πολλές ακόμα celebrities, που τόσο θαυμάζουμε για την διαχρονική λάμψη τους που δείχνει να αψηφά το χρόνο, έχουν ένα μυστικό που φυλάνε καλά φυλαγμένο μαζί με τους γιατρούς τους. Τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουμε και εμείς!

Είναι οι οροί SkinCeuticals, τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενάντια στη γήρανση, που αντίθετα με τα απλά καλλυντικά που δρουν στην επιδερμίδα, δρουν άμεσα και μέσα στο δέρμα. Οι οροί SkinCeuticals που συστήνουν επιλεγμένοι γιατροί και δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα. Το Phloretin CF Gel είναι το πανίσχυρο επαναστατικό serum της SkinCeuticals, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, καθώς είναι τo μοναδικό serum σε μορφή Gel με 3πλή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.

Διαγωνισμός SkinCeuticals: Κερδίστε τη μάχη με τον χρόνο!

Μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του WomanTOC, κερδίστε 10 ορούς SkinCeuticals και αντιμετωπίστε τα σημάδια της γήρανσης, αξίας 1.600€.

Αφήστε ένα σχόλιο στη δημοσίευση εδώ και δέκα τυχερές, μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από έναν ορό SkinCeuticals .

#WomanTOC #WT_giveaway #SkinCeuticals 

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πώς λειτουργεί

Ξεκινά με την επανόρθωση της υφής του δέρματος από παλαιότερες βλάβες, δημιουργεί μία ασπίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης παρέχοντας στοχευμένα τα ενεργά συστατικά του με διείσδυση στο δέρμα. Το αποτέλεσμα που νιώθετε και βλέπετε, είναι η μείωση των λεπτών γραμμών και η ολική επαναφορά της επιδερμίδας που λάμπει φυσικά και από υγεία.

Η καθημερινή χρήση του Phloretin CF Gel serum της SkinCeuticals προσφέρει ενισχυμένη προστασία και αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα του αντηλιακού για καθημερινή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω! Το εφαρμόζουμε κάθε μέρα πριν από την κρέμα ταιριάζει στις κανονικές, τις  λιπαρές αλλά και τις πιο απαιτητικές και ευαίσθητες επιδερμίδες και επανορθώνει την υφή του δέρματος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης, συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου και μειώνει τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες.

Το επαναστατικό Phloretin CF Gel serum της SkinCeuticals όμως, δεν μένει στο… πρωινό. Λειτουργεί όλο το 24ωρο και ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το βράδυ βοηθά τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος.

Προσφέροντας στο δέρμα μας μία τόσο επιστημονικά πιστοποιημένη φροντίδα αλλά με την ευκολία της χρήσης στο σπίτι, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε τους παράγοντες γήρανσης, να ενισχύσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και να boostάρουμε την κυτταρική ανανέωση Αυτό χρειαζόμαστε και αυτό μας προσφέρουν τα SkinCeuticals.

Και τώρα που το μυστικό αποκαλύφθηκε, η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow, η Halle Berry και η Jennifer Aniston μπορούν να… ετοιμάζονται γιατί είμαστε έτοιμες και εμείς να κυκλοφορήσουμε λάμποντας!

TAGS