Η ζωή μας κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, προσφέροντας την δυνατότητα για νέες ανακαλύψεις και περαιτέρω πρόοδο, σε επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο. Ωστόσο, παράγοντες όπως η ρύπανση και η τρύπα του όζοντος, έχουν οδηγήσει σε επιπτώσεις ιδιαίτερα αισθητές σε πολλές πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 6 κρέμες Vichy Slow Age!

Μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του WomanTOC, κερδίστε 6 κρέμες Slow Age της Vichy και αντιμετωπίστε τα σημάδια της γήρανσης.

Αφήστε ένα σχόλιο στη δημοσίευση εδώ και έξι τυχερές, μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία κρέμα VichySlow Age.

#WomanTOC #WT_giveaway #SlowAge

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 13:00.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ:
ΑΡΤΕΜΙΑ-ΑΛΕΚΟΣ ΔΡΟΣΟΥ, ΛΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΔΗ, ΕΥΗ ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΝΤΣΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Αντιμετωπίστε τα σημάδια της γήρανσης

Τα εργαστήρια της L'Oréal, πρωτοπόρα στην έρευνα της συσχέτισης μεταξύ περιβαλλοντικών παραγόντων και της επιδερμίδας, απέδειξαν πως οι παράγοντες αυτοί (ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία κ.α.), επηρεάζουν άμεσα την επιδερμίδα μας και η Vichy, επηρεασμένη από το Κίνημα της «Επιβράδυνσης», δημιούργησε το Slow Age, την πρώτη φροντίδα ημέρας, που έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, συνδυάζοντας 3 δραστικά συστατικά, καθώς και φίλτρα που προστατεύουν έως και στις μακρές UVA:

 

Baicailin, αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας

1. Το Αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Bacailin: Περιορίζει αποτελεσματικά από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στην UV ακτινοβολία, στην ατμοσφαιρική ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Οι αντιοξειδωτικές της ικανότητες είναι ισχυρότερες ακόμη και από μόρια αναφοράς όπως, η βιταμίνη C και η βιταμίνη E.

2. Bifidus, προβιοτικής προέλευσης, που ενισχύει το φράγμα προστασίας της επιδερμίδας, προσφέροντας ξεχωριστά οφέλη. Η επιδερμίδα είναι λιγότερο ευάλωτη στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ η ξηρότητα και η ευαισθησία μειώνονται.

3. Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy με μοναδικά πλούσια και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Αποκαθιστά την ισορροπία, ενδυναμώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα, κάνοντάς την ισχυρότερη και πιο ανθεκτική στους παράγοντες του Exposome.

Φίλτρα UV: Ένα σύστημα φίλτρων με SPF 25, για καθημερινή προστασία ευρέος φάσματος από τις UV, συμπεριλαμβανομένων των μακρών UVA. Με καθημερινή χρήση, το Slow Age έχει και διορθωτική δράση και βελτιώνει την εμφάνιση και την ποιότητα της επιδερμίδας.

Σε 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα θα φαίνεται πιο λεία, πιο τονωμένη, πιο ελαστική, και με λάμψη υγείας.

Σε 8 εβδομάδες, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι κηλίδες θα είναι λιγότερες, οι ορατοί πόροι θα είναι εμφανώς μικρότεροι και η επιδερμίδα θα είναι πιο ομοιόμορφη.

 

 

TAGS