Πάει ένας χρόνος από τότε που μάθαμε το μεγάλο μυστικό των celebrities, τα προϊόντα SkinCeuticals. Η κορυφαία ιατρική μάρκα καλλυντικών για την αισθητική ιατρική κυκλοφορεί στην Ελλάδα με μία και μόνο αποστολή: την βελτίωση της υγείας του δέρματος.

Τα SkinCeuticals δίνουν μία απλή υπόσχεση – παρέχουν προηγμένη φροντίδα του δέρματος βασισμένη στην επιστήμη. Οι συνθέσεις βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα. Δημιουργήθηκαν μετά από δεκαετίες έρευνας και είναι η πρωτοπόρος στα ιατρικά καλλυντικά.

Προερχόμενη από τις ΗΠΑ χρησιμοποιείται και διατίθεται από κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος καθώς και συμπληρωματικά με τις ιατρικές αισθητικές πράξεις. Αποτελούνται από συνθέσεις που βοηθούν στη διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης, προστατεύουν το δέρμα και προλαμβάνουν μελλοντικές δερματικές βλάβες.

 

Το WomanTOC τα έχει αγαπήσει και διοργανώνει δεύτερο διαγωνισμό

Το WomanTOC αγαπήσε τα προϊόντα, όπως κι εσείς! Για αυτό το λόγο, επαναλαμβάνουμε τον διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

Μπείτε στη νέα κλήρωση του διαγωνισμού του WomanTOC, κερδίστε 6 Serum 10 και 1 Face Cream για να αντιμετωπίστε τα σημάδια της γήρανσης, αξίας 595€.

Αφήστε ένα σχόλιο γράφοντας Α για το Serum 10 ή Β για την Face Cream στη δημοσίευση εδώ και 7 τυχερές, μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από ένα προϊόν SkinCeuticals της επιλογής τους.

#WomanTOC #WT_giveaway #SkinCeuticals 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00.

 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: 
Αννα Κουφονίκου, Sakis Afroula Trompeta, Gabriella Munteanu, Katerina Break, Anna Katsaouni, Stella Lamprinou, Iliada Tofaridou
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

Serum 10 AOX+

Η μοναδική διπλή αντιοξειδωτική φροντίδα της SkinCeuticals με 10% Βιταμίνη C. Το Serum 10 είναι σχεδιασμένο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες που προσφέρει προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ανομοιόμορφο τόνο.

 

Face Cream

Η ελαφριά επανορθωτική κρέμα των SkinCeuticals για ώριμο δέρμα, είναι σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τη διάσπαση του κολλαγόνου, να αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία στο ώριμο δέρμα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  • Διορθώνει τις σχετιζόμενες με την ηλικία βλάβες
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού για δομική στήριξη του δέρματος
  • Αποκαθιστά τα λιπίδια στο ξηρό δέρμα
  • Προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
  • Σχεδιασμένη για ξηρό, ώριμο δέρμα

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: 
Nikh Sarri, Maria Chaviara, Άννα Πλατίδου, Ioannis Mpitos, Vaso Sarmatzi, Στέλλα Ιωάννου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

TAGS