Καθώς οι καλοκαιρινές αναμνήσεις σταδιακά ξεθωριάζουν και επιστρέφουμε στους ρυθμούς της πόλης, τι καλύτερο από ελαφριά, διάφανη κάλυψη με μια δόση φθινοπώρου, για ένα beauty look που παραμένει ανεπιτήδευτο και απόλυτα chic. Από το λανσάρισμα της Hi Definition Invisible Powder μέχρι τα νέα κραγιόν και τα ανανεωμένες αποχρώσεις βερνικιών, όλα τα προϊόντα H&M Beauty είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και online στο hm.com.

Για τα χείλη, τα νέα ματ χρώματα με τις καινοτόμες φόρμουλες, έχουν εξαιρετικά ζωντανό χρώμα και είναι εύκολα στην εφαρμογή, με μεταξένιο φινίρισμα.

Η διάφανη κάλυψη προέρχεται από την ολοκαίνουργια H&M Beauty Hi Definition Invisible Powder σε compact μορφή, η οποία χαρίζει όψη κι αίσθηση ελαφριά σαν πούπουλο, και τις νέες αποχρώσεις ρουζ “Golden Tan” και “PeachShimmer” της Illumination Lustre Powder. Για τα χείλη, τα νέα ματ χρώματα με τις καινοτόμες φόρμουλες, έχουν εξαιρετικά ζωντανό χρώμα και είναι εύκολα στην εφαρμογή, με μεταξένιο φινίρισμα. Οι κόκκινες αποχρώσεις, όπως το “LenoxLounge” και το “Red Alert”, καθώς και οι πιο απαλές, όπως το “Camelia” (σε απόχρωση ζεστής τερακότας) και το “Tartarian Cherry”, χαρίζουν μια διακριτική λάμψη και θα γίνουν απαραίτητο κομμάτι των εμφανίσεών σας αυτό το φθινόπωρο. Τα αγαπημένα κρεμώδη κραγιόν περιλαμβάνουν τώρα ακόμα περισσότερες κόκκινες αποχρώσεις, με εποχιακά χρώματα όπως το “Scarlet Fever”, το “Candy Apple”, το “I’m A Little Rusty” και άλλα. Παράλληλα, τα φρέσκα φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια περιλαμβάνουν αποχρώσεις όπως το “Bordeaux”, το “Brickwork” και το “Cream Saffron”.

Η διάφανη κάλυψη προέρχεται από την ολοκαίνουργια H&M Beauty Hi Definition Invisible Powder σε compact μορφή, η οποία χαρίζει όψη κι αίσθηση ελαφριά σαν πούπουλο
Οι κόκκινες αποχρώσεις, όπως το “LenoxLounge” και το “Red Alert”, καθώς και οι πιο απαλές, όπως το “Camelia” (σε απόχρωση ζεστής τερακότας) και το “Tartarian Cherry”, χαρίζουν μια διακριτική λάμψη και θα γίνουν απαραίτητο κομμάτι των εμφανίσεών σας αυτό το φθινόπωρο.

Ολοκληρώνοντας τις εκλεπτυσμένες αφίξεις της σεζόν, η συλλογή της H&M Beauty εμπλουτίζεται με νέα μεγέθη των πιο αγαπημένων H&M αρωμάτων. Τα αρώματα “Berries”, “T-Shirt” και “Vanilla” είναι πλέον διαθέσιμα σε 20ml και 50ml, ενώ το “Rue Crémieux”, το “Way Past Midnight” και το “Freewheeling” σε 20ml και 75ml.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS