ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν απαιτούν δύσκολη συντήρηση: 7 εύκολες τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν το 2021

Γιατί όταν έχεις περάσει ήδη δύο lockdown αρχίζεις να σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά.

Δεν απαιτούν δύσκολη συντήρηση: 7 εύκολες τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν το 2021

Λίγες ώρες αφότου η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε το δεύτερο πανεθνικό lockdown στους δρόμους του Παρισιού σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Οι πολίτες είχαν μπει στα αυτοκίνητα τους και είτε προσπαθούσαν να «διαφύγουν» στη γαλλική εξοχή, ελπίζοντας ότι εκεί θα ζήσουν τους περιορισμούς πιο ανώδυνα, είτε έσπευσαν στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια. Αμέτρητοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που έτρεξαν στα κομμωτήρια για μία τελευταία βαφή ή ένα τελευταίο κούρεμα πριν τη νέα καραντίνα. Γιατί αν το έχεις περάσει ήδη μία φορά ξέρεις. Και η αλήθεια είναι πως ένα από τα πράγματα που μας έχουν λείψει περισσότερο στο lockdown είναι η δυνατότητα για μία καλή, ριζική περιποίηση στο κούρεμα μας.

Το έχουμε ζήσει κι εμείς εδώ, το έχουν ζήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και έτσι πλέον οι κομμωτές και οι beauty experts έχουν αρχίσει να προτείνουν κουρέματα ή αποχρώσεις που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και μπορούν να «κρατήσουν» για αρκετό καιρό χωρις μία επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, δείχνει ότι ο κορονοϊός εκτός από τη μόδα (στην οποία έχει τεράστιες επιπτώσεις) θα καθορίσει και τις τάσεις στα μαλλιά μας το 2021.

Δείτε παρακάτω τις 7 πιο κουλ τάσεις της νέας χρονιάς, οι οποίες θα γίνουν πρώτες στη λίστα με τις προτιμήσεις των πελατών σε κομμωτήρια ανά τον κόσμο.

1. Φυσικές ανταύγειες

Σε έναν κόσμο που το ένα lockdown διαδέχεται το άλλο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πότε θα βάψεις ξανά τα μαλλιά σου. Οπότε οι κομμωτές προτείνουν αντί για βαφή να προτιμήσουμε ανταύγειες που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας και δεν θα δείχνουν άσχημα ακόμα κι αν περάσει καιρός από το τελευταίο ραντεβού μας με τον κομμωτή.

2. Πολύ κοντά

Αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου το επιτρέπουν προτίμησε ένα πολύ κοντό, στιλάτο κούρεμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling και χαρίζει, παράλληλα, έναν άερα φρεσκάδας.

3. Τα ασημένια

Η ασημένια απόχρωση στα μαλλιά κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος σε γυναίκες και άντρες που απλά έχουν κουραστεί πια να καλύπτουν τα λευκά. Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού ίσως αποδειχθεί μία καλή λύση για να γλιτώσεις το κομμωτήριο.

4. Το ατημέλητο, μακρύ καρέ

Ένα απλό καρέ, το οποίο αγκαλιάζει το πρόσωπο, και δεν χρειάζεται να το φρεσκάρεις στο κομμωτήριο ξανά και ξανά μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε μία εποχή που ανησυχείς ότι δεν θα μπορείς να συναντήσεις σύντομα την κομμώτρια σου.

5. Το ζεστό, καστανό χρώμα

Μία ιδανική απάντηση στο θερμό κόκκινο, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται πολλή συντήρηση, ένα ζεστό, ουδέτερο καστανό χρώμα είναι εκείνο που απαιτεί τη λιγότερη ανανέωση και μπορείς να το υποστηρίξεις ακόμα και σε καιρό καραντίνας.

6. Μακριά, φιλαριστά μαλλιά

Οι κομμωτές υποστηρίζουν ότι ίσως έχει έρθει και πάλι η ώρα να επιστρέψουμε στις πιο απλές, φυσικές και ανεπιτήδευτες λύσεις του παρελθόντος. Τα μακριά, φιλαριστά μαλλιά των 60's και των 70's δεν χρειαζόντουσαν συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο. Χάριζαν, όμως, σεξαπίλ και γοητεία.

7. Οι αφέλειες

Ίσως ακούγεται οξύμωρο πώς γίνεται οι αφέλειες να λειτουρήσουν σωστά σε μία εποχή που δεν μπορείς να τις φρεσκάρεις όσο συχνά θα ήθελες. Κι όμως οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο τις προτιμούν για έναν πολύ απλό λόγο: καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να φοράμε τις μάσκες μας για πολύ καιρό ακόμα, όλες αναζητούν κάτι που θα κολακεύει το πρόσωπό τους και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.