Τι κι αν είναι μία από τις πιο όμορφες και διάσημες stars του Hollywood, η Brooke Shields δεν διστάζει να μιλήσει για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι γυναίκα άνω των 50. Με ένα post της στο Instagram, η ηθοποιός θέλησε να μιλήσει χωρίς δισταγμό για την εμμηνόπαυση και κυρίως τις αλλαγές που έχει φέρει στην επιδερμίδα της. Ενώ αποκάλυψε και ένα από τα μεγαλύτερα skincare μυστικά της, τα καλλυντικά με κάνναβη.

Με ένα post της στο Instagram, η ηθοποιός θέλησε να μιλήσει χωρίς δισταγμό για την εμμηνόπαυση και κυρίως τις αλλαγές που έχει φέρει στην επιδερμίδα της. Ενώ αποκάλυψε και ένα από τα μεγαλύτερα skincare μυστικά της, τα καλλυντικά με κάνναβη.

"Η εμμηνόπαυση είναι θέμα ταμπού για πάρα πολύ καιρό. Γιατί κανείς δεν μιλά για αυτή, παρόλο που συμβαίνει κυριολεκτικά σε κάθε γυναίκα στον πλανήτη; ", λέει στο βίντεο. "Είναι 2021. Είναι καιρός να αγκαλιάσουμε πλήρως την ιδέα ότι τα γυναικεία σώματα δεν είναι ντροπιαστικά, ταμπού ή απειλή. Ας μιλήσουμε λοιπόν, κυρίες μου. Θα ξεκινήσω κοινοποιώντας μια από τις συμβουλές μου για την εμμηνόπαυση", συνεχίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: EPA/JASON SZENES

TAGS